• Αναζήτηση
 • Success Stories… στην πράξη

  Mε την ανάδειξη 15 επιτυχημένων επιχειρηματιών, managers και επιστημόνων ολοκληρώθηκε η πρώτη εκδήλωση με τίτλο »Success Stories… στην πράξη» που οργάνωσε η «Koufalis Media corp s.a.» σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Mε την ανάδειξη 15 επιτυχημένων επιχειρηματιών, managers και επιστημόνων  ολοκληρώθηκε η πρώτη εκδήλωση με τίτλο »Success Stories… στην πράξη» που οργάνωσε η «Koufalis Media corp s.a.» σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

  Στην εκδήλωση μίλησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Koufalis Media Corp, κ. Σπύρος Κούφαλης, o Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Δημήτρης Μπουραντάς, ο Δημοσιογράφος και Πρόεδρος Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, κ. Αθανάσιος Χ. Παπανδρόπουλος, ο τέως υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου και ο πρόεδρος Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επωνύμων Προϊόντων, κ. Νίκος Καραγεωργίου.

  Οι  15 επίλεκτοι επιχειρηματίες, μάνατζερ αλλά και επιστήμονες από τον χώρο της Ιατρικής μίλησαν για τον δικό τους δύσκολο δρόμο της κορυφής ενώ αναφέρθηκαν στις ευκαιρίες που μπορεί κάποιος να ανακαλύψει μέσα στην κρίση. Ειδικότερα, στην τιμητική εκδήλωση τοποθετήθηκαν:
  Ο κ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ο κ. Ελευθέριος Γείτονας, Διευθύνων Σύμβουλος ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΙΤΟΝΑ, ο κ. Μανόλης Δαμιανάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ, ο κ. Βασίλης Θεοχαράκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΟΜΙΛΟΥ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ, ο κ.  Μάριος Κυριάκου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος KPMG Ελλάδος, ο κ. Δημήτρης Λινός, Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Χειρουργός,  ο κ.  Ιωάννης Λύρας, Πλαστικός Χειρουργός, η κυρλια Μαριλένα Νιτσιάκου, Διευθύντρια Εμπορικού & Μάρκετινγκ ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ, ο κ. Κωνσταντίνος Πάντος, Γυναικολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Κέντρου Ανθρώπινης Αναπαραγωγής Γένεσις Αθηνών, η κυρία Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, Διευθύνουσα Σύμβουλος Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία, ο κ.
  Αθανάσιος Σκούρας, Χειρουργός ΩΡΛ, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής, ο κ. Απόστολος Τερζόπουλος, Σύμβουλος Διοίκησης Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, ο κ. Ιωάννης Τσερέπας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος LARIPLAST, ο κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος MATRIX και ο κ. Γιώργος Τσιόλιας, Διευθύνων Σύμβουλος OXFORD COMPANY
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk