Οριστικοποιείται η επιτροπή διαλόγου για τα Θρησκευτικά

Την 1η Νοεμβρίου αναμένεται να οριστικοποιηθεί η σύνθεση της επιτροπής ειδικών εμπειρογνωμόνων, η οποία θα συζητήσει με το υπουργείο Παιδείας, για τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Την 1η Νοεμβρίου αναμένεται να οριστικοποιηθεί η σύνθεση της επιτροπής ειδικών εμπειρογνωμόνων, η οποία θα συζητήσει με το υπουργείο Παιδείας, για τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος των Θρησκευτικών, όπως αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την προεδρία του αρχιεπισκόπου Αθηνών, Ιερωνύμου.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο, «χθες, η τριμελής εξ Αρχιερέων Επιτροπή συνεδρίασε προκειμένου να συμπεριλάβει τους ειδικούς εμπειρογνώμονες επί της διδακτικής του μαθήματος των Θρησκευτικών».

Στην τρίτη και τελευταία συνεδρία της για τον Οκτώβριο, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, αφού επικύρωσε τα πρακτικά των προηγούμενων συνεδριών, ασχολήθηκε με θέματα Μητροπόλεων και των Συνοδικών Επιτροπών Αρχιγραμματείας, Δογματικών και Νομοκανονικών Ζητημάτων, Χριστιανικής Αγωγής και Νεότητος, Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως και Επιμορφώσεως του Εφημεριακού Κλήρου και Κοινωνικής Προνοίας και Ευποιίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk