«Μια ματιά στην αγορά του Πειραιά»

Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «μια ματιά στην αγορά του Πειραιά» διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, σε μια προσπάθεια ανάδειξης της ιστορίας της αγοράς της πόλης.

Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «μια ματιά στην αγορά του Πειραιά» διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, σε μια προσπάθεια ανάδειξης της ιστορίας της αγοράς της πόλης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «στο διαγωνισμό, σκοπός του οποίου είναι η ενθάρρυνση της συμμετοχής νέων σε τέτοιου είδους σημαντικές εκδηλώσεις με πολιτιστικό ενδιαφέρον και παράλληλα η ανάδειξη του έντονου εμπορικού χαρακτήρα της πόλης μας, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές Λυκείου, σπουδαστές και φοιτητές Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του Πειραιά, συμπεριλαμβανομένου του ΤΕΙ Πειραιά και της Σχολής Καλών Τεχνών.»

Για τη συμμετοχή, απαιτούνται μέχρι δυο έγχρωμες ή ασπρόμαυρες (ή 1 +1) πρωτο δημοσιευόμενες εκτυπωμένες φωτογραφίες διαστάσεων 20Χ30 και σε ψηφιακή μορφή υψηλής ανάλυσης, που μπορούν να απεικονίζουν καταστήματα, καταστηματάρχες, καταναλωτές, βιτρίνες, εμπορικούς δρόμους, λιμάνι, νόμιμα εκτιθέμενα εμπορεύματα κ.λπ. μόνο από την αγορά του Πειραιά και με βασικό σκοπό την προβολή και την ανάδειξή της, μέσα από την καταγραφή της σημερινής πραγματικότητας.
Οι φωτογραφίες θα παραδίδονται από 7 έως και 15 Νοεμβρίου 2016 και ώρες 9.00-16.00, μαζί με τη συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής, στον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς (Λουδοβίκου 1-Μεγ. ΕΒΕΠ, Πλ. Οδησσού, Τ.Κ. 18531 Πειραιάς, 4ος όροφος, τηλ. 210 4176318).
Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες θα αναδειχθούν από αξιολόγηση πενταμελούς επιτροπής, ενώ τα βραβεία των νικητών θα είναι 1o Βραβείο: 800 ευρώ, 2ο Βραβείο: 500 ευρώ και 3º Βραβείο: 300 ευρώ. Επίσης, θα απονεμηθούν 1ος, 2ος και 3ος έπαινος, καθώς και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους διαγωνιζόμενους.
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και η βράβευσή τους θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, ενώ οι φωτογραφίες θα εκτεθούν σε χώρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.
Για την δήλωση συμμετοχής ή πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του ΕΣΠ (210 4176318) ή να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα (espireas@otenet.gr).
Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι επαγγελματίες φωτογράφοι.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk