Δίκη για δάνεια ΤΤ: Απερρίφθη η ένσταση Μιχαλόλια για τη… μη μετάφραση

Στις 31 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, καθώς απερρίφθη η ένσταση του κ. Τάκη Μιχαλόλια, συνηγόρου υπεράσπισης του σέρβου κατηγορουμένου Ράντομιρ Ζίβανιτς

Στις 31 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, καθώς απερρίφθη η ένσταση του κ. Τάκη Μιχαλόλια, συνηγόρου υπεράσπισης του σέρβου κατηγορουμένου Ράντομιρ Ζίβανιτς, με βασικό επιχείρημα ότι το παραπεμπτικό βούλευμα δεν έχει μεταφραστεί στη σερβική.
Ο κ. Μιχαλόλιας είχε μάλιστα ζητήσει την αναβολή της δίκης και την ακύρωση της κλήτευσης του συγκεκριμένου κατηγορούμενου.
Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα στηριζόμενο στο γεγονός ότι ο κατηγορούμενος είχε ενημερωθεί σχετικά κατά την προδικασία και η κατηγορία δεν διαφοροποιείται στο παραπεμπτικό βούλευμα.
Πρόκειται για απόφαση που δεν ακολουθεί τα χνάρια της δίκης της Siemens, ενώ το σκεπτικό της αναμένεται να ενδιαφέρον σε επόμενη συνεδρίαση.
Η ακροαματική διαδικασία έχει βρει προσωρινή στέγη σε αίθουσα του πρώτου ορόφου στο Εφετείο Αθηνών, αλλά καταβάλλονται προσπάθειες να διασφαλιστεί η αίθουσα τελετών στο ισόγειο του κτιρίου – μόνον οι κατηγορούμενοι είναι άλλωστε 35.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk