Ελεύθερος με εγγύηση ο εφοπλιστής Ιωάννης Καραγιώργης

Ελεύθερος με εγγύηση 100.000 ευρώ, πλην όμως με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μία φορά την εβδομάδα στο ΑΤ της περιοχής του), αφέθηκε ο 66χρονος εφοπλιστής Ιωάννης Καραγιώργης ο οποίος είχε συλληφθεί στο σπίτι του στη Γλυφάδα, με βάση ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις ολλανδικές Αρχές.

Ελεύθερος με εγγύηση 100.000 ευρώ, πλην όμως με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μία φορά την εβδομάδα στο ΑΤ της περιοχής του), αφέθηκε ο 66χρονος εφοπλιστής Ιωάννης Καραγιώργης ο οποίος είχε συλληφθεί στο σπίτι του στη Γλυφάδα, με βάση ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις ολλανδικές Αρχές. Το ένταλμα αφορούσε τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας και δόλιας πτώχευσης, για τα οποία κατηγορείται στην Ολλανδία.
Ο εφοπλιστής προσέφυγε δια του συνηγόρου του Γιάννη Μαντζουράνη κατά της διάταξης του εισαγγελέα που είχε διατάξει την κράτησή του. Η προσφυγή του έγινε δεκτή με θετική εισήγηση και του εισαγγελέα της έδρας, κ. Κούτρα.
Ο κ. Μαντζουράνης τόνισε ότι ο εντολέας του δεν είχε λάβει ποτέ κλήση από τις Ολλανδικές αρχές, καθώς οι όποιες κλήσεις στέλνονταν σε ανύπαρκτη διεύθυνση. Μάλιστα η νέα, μόνιμη διεύθυνσή του ήταν γνωστή στις Ολλανδικές αρχές.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk