Ντακάκια με ούζο και φέτα

YΛΙΚΑ (για 12 κομμάτια)

2 αγγουράκια, κατά προτίμηση βιολογικά, τριμμένα και στραγγισμένα στο σουρωτήρι

3 μεγάλες ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες

½ πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

1 σφηνοπότηρο ούζο

αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

12 κρίθινα παξιμαδάκια

1 φλ. φέτα, τριμμένη

2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

1 κ.σ. ξηρή ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ βάζουμε τα αγγουράκια, τις ντομάτες, την πιπεριά και το ούζο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Με ένα κουτάλι μοιράζουμε το μείγμα επάνω στα παξιμάδια.

Προσθέτουμε την τριμμένη φέτα, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και σερβίρουμε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk