Παράταση ενός μήνα στην πρόσθετη ασφάλιση των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ

Για έναν μήνα παρατείνεται το ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης ζωής και ατυχήματος του προσωπικού του ΕΚΑΒ, συμπεριλαμβανομένων των αεροδιακομιδών, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας. Η διοίκηση του ΕΚΑΒ είχε ζητήσει την ρύθμιση του θέματος που είχε δημιουργηθεί με τη λήξη του συμβολαίου ασφάλισης.

Για έναν μήνα παρατείνεται το ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης ζωής και ατυχήματος του προσωπικού του ΕΚΑΒ, συμπεριλαμβανομένων των αεροδιακομιδών, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας. Η διοίκηση του ΕΚΑΒ είχε ζητήσει την ρύθμιση του θέματος που είχε δημιουργηθεί με τη λήξη του συμβολαίου ασφάλισης.
Έτσι, το προσωπικό του ΕΚΑΒ θα συνεχίσει να καλύπτεται ασφαλιστικά μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου που θα κατατεθεί εντός του επόμενου μήνα στη Βουλή, στο οποίο περιλαμβάνεται ρύθμιση που προβλέπει την εξαίρεση των παροχών που αφορούν την ασφάλιση του προσωπικού του ΕΚΑΒ από τις ρυθμίσεις του ν. 4336/2015.
Επίσης, στη νομοθετική ρύθμιση που επίκειται, επιλύονται και άλλα θέματα του ΕΚΑΒ, όπως η επαναφορά της χορήγησης της ειδικής αποζημίωσης για το προσωπικό που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία με αεροπορικά μέσα και η αποζημίωση για την προμήθεια στολής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk