Στην κυριότητα της Hellenic Seaways το πλοίο Ionian Queen

Στην κυριότητα της Hellenic Seaways βρίσκεται πλέον το επιβατικό – οχηματαγωγό πλοίο «Ionian Queen»

Στην κυριότητα της Hellenic Seaways βρίσκεται πλέον το επιβατικό – οχηματαγωγό πλοίο «Ionian Queen»

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας με την ενέργεια αυτή εμπλουτίζεται ο στόλος της εταιρείας με σκοπό την ενδυνάμωσή της στην ακτοπλοϊκή αγορά και την ενίσχυση της κερδοφορίας της.
Σημειώνεται ακόμη ότι το πλοίο «διακρίνεται για τις υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια στον ταξιδιώτη. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 22 μιλίων, έχει συνολικό μήκος 192 μέτρα και πλάτος σχεδόν 30 μέτρα».

Επιπλέον, η μεγάλη χωρητικότητα του αποτυπώνεται στην ευχέρεια μεταφοράς 2.000 επιβατών, 700 ΙΧ ή 125 φορτηγών έως και 16 μέτρων και 60 ΙΧ και «καθιστά το πλοίο ιδανικό για δρομολόγηση σε μακρινές διαδρομές όπως στο Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, στην Κρήτη αλλά και στην Ιταλία.»
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι με την απόκτηση του συγκεκριμένου πλοίου, που αποτελεί στρατηγικής σημασίας κίνηση τόσο για την εταιρεία όσο και για την ελληνική ακτοπλοΐα, η Hellenic Seaways ενδυναμώνει τα δρομολόγια της, δίνοντας περισσότερες επιλογές στους επιβάτες και ταυτόχρονα ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες των νησιών που εξυπηρετεί.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Αντώνης Αγαπητός, δήλωσε σχετικά ότι: «Η Hellenic Seaways, έχοντας εισέλθει πλέον σε φάση κερδοφορίας και ανάπτυξης, επενδύει ουσιαστικά, ενισχύει το στόλο της και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των επιβατών με τη δρομολόγηση νέων πλοίων σε νέους προορισμούς.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk