Κάρτες και δώρα από τη Unicef για τα Χριστούγεννα του 2015

Τη δυνατότητα μοναδικών επιλογών ευχετηρίων καρτών με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά παρέχει στους φίλους της η Unicef, για μια ακόμα χρονιά, με τη νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή της.

Τη δυνατότητα μοναδικών επιλογών ευχετηρίων καρτών με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά παρέχει στους φίλους της η Unicef, για μια ακόμα χρονιά, με τη νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή της.
Όλοι θα βρουν την κατάλληλη κάρτα ή το δώρο να συνοδεύσουν τις ευχές τους. Παιχνίδια, διακοσμητικά και ημερολόγια για το 2016, στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα κοσμήσουν τα «περίπτερα» της οργάνωσης.
Φέτος προτείνεται και πάλι μια ιδιαίτερη νέα σειρά από γούρια και διακοσμητικά ρόδια που θα φέρουν καλοτυχία στα σπίτια των φίλων της Unicef.
Οι εταιρείες και οι επιχειρήσεις μπορούν να στείλουν ευχές στους πελάτες, τους συναδέλφους τους φίλους αλλά και τα παιδιά των εργαζομένων δείχνοντας συγχρόνως, την αφοσίωσή τους στα παιδιά όλου του κόσμου. Αυστηρά επιλεγμένες, δημιουργικές και πολυτελείς κάρτες και εξαιρετικά επιχειρηματικά δώρα όπως ημερολόγια, ατζέντες τσέπης, διακοσμητικά είδη και πολλά άλλα, θα αποτελέσουν τον τέλειο συνδυασμό εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.
Η Unicef, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εθελοντικές συνεισφορές προσκαλεί τους υποστηρικτές των παιδιών να ενισχύσουν την προσπάθειά της δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να απολαύσουν τα δικαιώματά τους στην επιβίωση, την ανάπτυξη, την προστασία και τη συμμετοχή. Καθώς η προστασία των ευάλωτων παιδιών σε κάθε γωνιά της γης αποτελεί προτεραιότητα για της, δεν θα μπορούσε να μην είναι υποστηρικτική στο δράμα των παιδιών και των οικογενειών τους, που εκτοπίζονται από τις πατρίδες τους.
Η Unicef βρίσκεται όπου υπάρχει άμεση ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία και στις γειτονικές χώρες για να εξασφαλίσει στα παιδιά απαραίτητες και σωτήριες προμήθειες, όπως καθαρό νερό, ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη. Είναι, επίσης, παρούσα και στα κέντρα υποδοχής των προσφύγων και μεταναστών στις ευρωπαϊκές χώρες όπου έχει ήδη ενεργή παρουσία και δράση και έχει παράσχει τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Στη Σερβία αλλά και στα Σκόπια, η Unicef έχει επίσης δημιουργήσει αντίστοιχους χώρους φιλικούς προς τα παιδιά, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή διατροφή, η υγιεινή και η προσωρινή διαμονή τους. Σε βιομηχανικές χώρες όπως η Ελλάδα, η Σλοβενία, η Ουγγαρία, η Γερμανία και άλλες, βρίσκονται σε εξέλιξη αξιολογήσεις των αναγκών ώστε να προσφέρουν την ανάλογη υποστήριξη σε συνεργασία με τις αρχές των χωρών αυτών.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες ιδιωτών και επιχειρήσεων λειτουργεί καθημερινά και όλες τις ώρες της ημέρας η γραμμή 801 500 12345. Επίσης είναι διαθέσιμο και το τηλέφωνο το 210 7255.555 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 – 16.00 και το fax 210 7252.555.
Όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές της Unicef μπορούν να επισκεφτούν, να δουν και να επιλέξουν είδη από ολόκληρη τη συλλογή μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Unicef, www.unicef.gr. Ακόμα τα προϊόντα μπορούν να τα βρουν στα καταστήματα Unicef στην Αθήνα (Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη, τηλ: 210 77 99 056, στη Θεσσαλονίκη (Ι. Δέλλιου 2 Πλ. Συντριβανίου, τηλ: 2310 286 916) και στα περίπτερα της Unicef στην πλατεία Κοραή, στη Γλυφάδα (Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγγέλου Μεταξά), στον Πειραιά (Πλ. Κοραή & Ηρώων Πολυτεχνείου), στο εμπορικό κέντρο Golden Hall και στα ΙΚΕΑ. Κάρτες της Unicef διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς και στα ΕΛΤΑ.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk