Δώρα για ανήλικους πρόσφυγες στον πεζόδρομο Πανδρόσου

Δώρα για τα παιδιά που ζουν στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα συγκεντρώνονται σε καταστήματα της οδού Πανδρόσου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Τα δώρα θα συσκευαστούν στις 13 Δεκεμβρίου στον πεζόδρομο της Πανδρόσου και θα μεταφερθούν στην Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Ελαιώνα και στις Δομές Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων.

Δώρα για τα παιδιά που ζουν στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα συγκεντρώνονται σε καταστήματα της οδού Πανδρόσου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Agora of Pandrossou που καλεί όσους θέλουν να προσφέρουν χριστουγεννιάτικα δώρα στα προσφυγόπουλα.

Τα δώρα θα συσκευαστούν στις 13 Δεκεμβρίου στον πεζόδρομο της Πανδρόσου και θα μεταφερθούν στην Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Ελαιώνα και στις Δομές Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων.

Τα δώρα πρέπει να είναι καινούργια (ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση), μέσα σε σακούλα, χωρίς περιτύλιγμα, και κατάλληλα για παιδιά 3-15 ετών. Θα ήταν χρήσιμο να αναγράφεται στη σακούλα η ηλικία και το φύλο του παιδιού για το οποίο προορίζονται.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk