• Αναζήτηση
 • Εξαντλήθηκε και κυκλοφορεί στα περίπτερα ο α’ τόμος του «Βασιλεύς Κωνσταντίνος»

  Ο πρώτος τόμος της εκδοτικής επιτυχίας του «Βήματος της Κυριακής», «Βασιλεύς Κωνσταντίνος», εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί αυτόνομα στα περίπτερα.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Παρακαλώ περιμένετε...

  Μετά τη μεγάλη εκδοτική επιτυχία του πρώτου τόμου της αυτοβιογραφίας του πρώην Βασιλέως των Ελλήνων Κωνσταντίνου και κατόπιν απαίτησης του αναγνωστικού κοινού, η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» προχωρά στην επανακυκλοφορία του στα περίπτερα.

  Ο α’ τόμος θα διατίθεται αυτόνομα, από το Σάββατο 28/11 σε σημεία πώλησης της Αθήνας με τιμή πώλησης €4,25.

  Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει μαζί με την εφημερίδα στην τιμή των €4,25, ο δεύτερος τόμος της σειράς, αποκαλύπτοντας άγνωστα γεγονότα και παρασκήνια της περιόδου από την άνοδο στον θρόνο και τον γάμο με την πριγκίπισσα Άννα-Μαρία, την ένταση με την Τουρκία, τη σύγκρουση του ’65, την άγνωστη συμφωνία με Παπανδρέου και Κανελλόπουλο, την προδοσία, τους δικτάτορες και τις εκλογές που δεν έγιναν ποτέ.

  Για πρώτη φορά η σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας όπως δεν γράφτηκε ποτέ έως σήμερα, σε ένα από κάθε άποψη μοναδικό τρίτομο έργο, αποκλειστικά με «ΤΟ ΒΗΜΑ».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk