Εκπτωση έως 50% στα εισιτήρια μονίμων κατοίκων Σπετσών και Υδρας

Σε έκπτωση στα εισιτήρια έως 50% σε ορισμένα δρομολόγια για τους μόνιμους κατοίκους των Σπετσών και της Ύδρας προχωρά η Hellenic Seaways.

Σε έκπτωση στα εισιτήρια έως 50% σε ορισμένα δρομολόγια για τους μόνιμους κατοίκους των Σπετσών και της Ύδρας προχωρά η Hellenic Seaways.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας «στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών ενίσχυσης και στήριξης των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται ανακοινώνει την παροχή έκπτωσης 50% στους κατοίκους των Σπετσών και της Ύδρας, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των τοπικών αρχών».
Η έκπτωση, όπως σημειώνεται, θα ισχύει κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 01/11/2015 έως 31/03/2016 στα εξής δρομολόγια: 06.15 από Σπέτσες προς Πειραιά και 17.00 από Πειραιά προς Σπέτσες καθώς επίσης 07.05 από Ύδρα προς Πειραιά και 17.00 από Πειραιά προς Ύδρα
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaways, κ. Αντώνης Αγαπητός δήλωσε σχετικά: «Για ακόμη μια χρονιά είμαστε στο πλευρό των κατοίκων της Ύδρας και των Σπετσών με τους οποίους χαράσσουμε κοινή πορεία εδώ και χρόνια με στόχο την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη των νησιών. Η Hellenic Seaways, ως ο αυθεντικός Έλληνας ακτοπλόος συμβάλει στην καθημερινότητα των νησιωτικών κοινωνιών και θα συνεχίσει αντίστοιχες πρωτοβουλίες

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk