Νέο διευθύνων σύμβουλο αποκτά η Frigoglass, καθώς ο κ. Torsten Tuerling αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου με ισχύ από την 31η Αυγούστου 2015 για προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Ο κ. Tuerling ανέλαβε καθήκοντα στη Frigoglass τον Μάιο του 2012. Υπό την καθοδήγησή του, η Frigoglass ισχυροποίησε την ανταγωνιστικότητα της με την ενοποίηση των παραγωγικών της μονάδων, επαναπροσδιόρισε τη φήμη για την ποιότητά της και εγκαθίδρυσε το Σύστημα Υπεροχής της Frigoglass (Frigoglass Excellence System), σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Περαιτέρω, η Frigoglass ανακοινώνει το διορισμό του κ. Νικολάου Μαμουλή ως νέου διευθύνοντος συμβούλου με ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2015. Ο κ. Μαμουλής ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2013 τα καθήκοντα του οικονομικού διευθυντή του ομίλου. Ο ρόλος του υπήρξε πρωταρχικός, εργαζόμενος από κοινού με τον κ. Tuerling, στην ολοκλήρωση των στρατηγικών πρωτοβουλιών, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης του κλάδου υαλουργίας. Ο κ. Μαμουλής διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε διάφορες εταιρείες συμπεριλαμβανομένης της CCHBC και της Lafarge.