Επεισοδιακά τελείωσε η αναμέτρηση του Ηρακλείου ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό (2-3) για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Για την ακρίβεια, μετά το σφύριγμα της λήξης οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν πολλά αντικείμενα κατά των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» και σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάνατζερ της ομάδας, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, τραυματίστηκε από κομμάτι… τσιμέντου και του έγιναν ράμματα στα αποδυτήρια για να σταματήσει η αιμορραγία.

Τα περισσότερα επεισόδια έγιναν μπροστά από τη θύρα 4 και στη φυσούνα. Από τους ποδοσφαιριστές των «πράσινων» ο Νίκος Καρέλης, γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς για λίγα εκατοστά, ένα καπνογόνο πέρασε δίπλα από το κεφάλι του.

Επίσης, μπροστά από τη φυσούνα έσκασε μία βόμβα μολότοφ, χωρίς ευτυχώς να απειλήσει κάποιον απ’ όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην είσοδο που οδηγεί προς τα αποδυτήρια.

Να σημειωθεί πως επεισόδια έγιναν και ανάμεσα στους οπαδούς του ΟΦΗ και την αστυνομία περιμετρικά έξω από το γήπεδο.