Τα ελιξίρια, όπως λένε οι δημιουργοί τους, Βασίλης και Κατερίνα Βαϊμάκη, είναι ηδύποτα χωρίς οινόπνευμα. Στο Ιsis ανάμειξαν το εξαιρετικό ξίδι τους, στο οποίο εκχύλισαν διάφορα βότανα, πιπέρια και καρδάμωμο, με νέκταρ μικρών φρούτων. Το αποτέλεσμα είναι ένα ποτό, ορεκτικό ή επιδόρπιο, αλλά και ένα μαγειρικό συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται είτε σε μαρινάδες είτε αυτούσιο στη σαλάτα, στο κρέας, στο ψάρι αλλά και στο γλυκό

(Ηπειρώτικο Κελλάρι, www.allvinegar.com. Διατίθεται στο www.yolenis.com και σε επιλεγμένα παντοπωλεία).