Τριπλός φόνος στη Θεσσαλονίκη: 60χρονος σκότωσε συγγενικό ζευγάρι και το παιδί τους

Τραγωδία εκτυλίχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου εξηντάχρονος πυροβόλησε και σκότωσε συγγενικό ζευγάρι, μαζί με το δωδεκάχρονο παιδί του, πριν τελικά επιχειρήσει να να αυτοκτονήσει. Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα.

Τραγωδία εκτυλίχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου 60χρονος σκότωσε ένα ζευγάρι – ήταν στενός συγγενής – και το 12χρονο παιδί τους και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, ο 60χρονος εισέβαλε στην διόροφη μεζονέτα στην οδό Θεσσαλονίκης 65 όπου διέμενε η οικογένεια κρατώντας όπλο και μαχαίρι.
Αστυνομικές πηγές σημείωναν πως χρησιμοποιώντας το μαχαίρι σκότωσε το ζευγάρι και το παιδί. Ακολούθως αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό, θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή του.
Ο δράστης μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια της τριπλής δολοφονίας ωστόσο όπως λένε πρώτες εκτιμήσεις κίνητρο ήταν οικονομικές διαφορές σχετικά με τα κληρονομικά.
Στη περιοχή βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk