Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, το boutique hotel Grecotel Pallas Athena στην καρδιά της Αθήνας σας υποδέχεται για ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική και πιάτα δια χειρός του executive chef Σάκη Τζανέτου. Μετά το καλωσόρισμα του σεφ στο τραπέζι φτάνουν πιάτα όπως σούπα κρέμα κάστανο με γαρίδα και αφρό από σπαράγγι με άρωμα λεβάντας, ταρτάρ από λαβράκι με σολομό και αχινό λάιμ και φυλλαράκια από φρέσκια σαλάτα mache, φιλετάκια από αγριογούρουνο με μανιτάρια porcini, πουρέ κολοκύθας και σάλτσα port, αλλά και κρέμα από Valrhona αρωματισμένη με πορτοκάλι και σορμπέ φράουλας. Φυσικά, θα μπορείτε να δοκιμάσετε γευστικούς κουραμπιέδες και μελομακάρονα, ενώ θα σερβιριστούν καφές και τσάι.

Η εορταστική ατμόσφαιρα επαναλαμβάνεται και στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς με το μενού να περιλαμβάνει αυτή τη φορά σούπα κίτρινης κολοκύθας με ραβιολάκια από μανιτάρια girolle και κατσικίσιο τυρί chevre, μικρά λαχανικά με καραβίδες και μαύρη τρούφα αρωματισμένη με λέμον γκρας, φιλέτο από συναγρίδα σε κρούστα μυρωδικών, ριζότο με σαφράν και σάλτσα από μοσχολέμονο, μοσχαράκι γάλακτος με φουά γκρα, λευκά σπαράγγια, μουσελίν γλυκοπατάτας και σάλτσα με άρωμα περιγκουρντίν, αλλά και λάβα σοκολάτας με σορμπέ βατόμουρο και ζεστή σοκολάτα καραμέλια με fleur de sel. Η βασιλόπιτα δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το εορταστικό τραπέζι, ενώ στο τέλος θα σερβιριστούν καφές και τσάι.

Για τους ξενύχτηδες, την πρώτη ημέρα του έτους θα σερβίρεται πρωτοχρονιάτικο πρωινό το οποίο εκτός του πλούσιου μπουφέ θα περιλαμβάνει ακόμη σούπα μοσχαράκι με μικρά λαχανικά, φιλετάκια κοτόπουλο με εστραγκόν, χοιρινά φιλετάκια με θυμάρι, μίνι μπιφτεκάκια αρωματισμένα με δυόσμο, σπαγγέτι μπολονέζ – ναπολιτέν, πατάτες φούρνου και λαχανικά σχάρας.

Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα, τηλ. 210 3250900, www.grecotelpallasathena.com