Αντιπαράθεση Μπουτάρη – νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για πανό στο δημαρχείο

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθε ο Γιάννης Μπουτάρης με μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που ανήρτησαν πανό στο δημαρχείο, στο οποίο αναγραφόταν: «Θεσσαλονίκη: Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Ανεργίας». Η παρέμβαση αφορούσε το Φεστιβάλ Ανεργίας που πραγματοποιείται στο δημαρχείο.

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθε ο Γιάννης Μπουτάρης με μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που ανήρτησαν πανό στο δημαρχείο, στο οποίο αναγραφόταν: «Θεσσαλονίκη: Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Ανεργίας».

Η παρέμβαση αφορούσε το Φεστιβάλ Ανεργίας που πραγματοποιείται στο δημαρχείο και στόχος ήταν να αναδειχθεί το υψηλότατο ποσοστό ανεργίας μεταξύ των νέων στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, η ανάρτηση του πανό στο δημαρχείο εξόργισε τον Γ.Μπουτάρη, που τόνισε ότι για την ανεργία δεν έχει ευθύνη ο δήμος. Ο δήμαρχος κατέβασε το πανό και επιχείρησε να το πάρει, τραβώντας το από τα χέρια των μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος προειδοποίησε ότι εάν το πανό αναρτηθεί εκ νέου θα καλέσει την αστυνομία, ενώ ένας από τους άνδρες της ασφάλειάς του έβρισε τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.


Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk