ΥΛΙΚΑ (για 1 μεγάλο ποτήρι)

150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι, 2% λιπαρά

100 ml χυμό πορτοκαλιού

20 ml χυμό λεμονιού

ξύσμα από 1/3 πορτοκαλιού, ακέρωτου

ξύσμα από 1/3 λεμονιού, ακέρωτου {{{ moto }}}

100 ml φρέσκο γάλα

80 γρ. μέλι

4 μπισκότα τύπου Digestive

1 πρέζα καρδάμωμο (κακουλέ)

½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

2-3 παγάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε περισσότερο μέλι. Σερβίρουμε με χονδρό καλαμάκι.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.