ΥΛΙΚΑ (για 1 μεγάλο ποτήρι)
150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι, 2% λιπαρά
100 ml χυμό πορτοκαλιού
20 ml χυμό λεμονιού
ξύσμα από 1/3 πορτοκαλιού, ακέρωτου
ξύσμα από 1/3 λεμονιού, ακέρωτου {{{ moto }}}
100 ml φρέσκο γάλα
80 γρ. μέλι
4 μπισκότα τύπου Digestive
1 πρέζα καρδάμωμο (κακουλέ)
½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
2-3 παγάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε περισσότερο μέλι. Σερβίρουμε με χονδρό καλαμάκι.
*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.