ΙΚΥ: Προπτυχιακές υποτροφίες 440.933 ευρώ για έλληνες φοιτητές

Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών σε φοιτητές προπτυχιακών σπουδών που σπουδάζουν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδος προκηρύσσει το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), αποκλειστικά και μόνο από πόρους που διέθεσε το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου

Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών σε φοιτητές προπτυχιακών σπουδών που σπουδάζουν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδος προκηρύσσει το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), αποκλειστικά και μόνο από πόρους που διέθεσε το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου με το ποσό που συγκεντρώθηκε από τον έρανο των μαθητών και μαθητριών της Κύπρου το 2012, ύψους 440.933,68 € κατ’ ανώτατο όριο.
Η υποτροφία θα διατεθεί για τη στήριξη άριστων και οικονομικά αδύναμων φοιτητών για τους οποίους η εξασφάλιση οικονομικής ενίσχυσης αποτελεί προϋπόθεση για τις σπουδές σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Το πρόγραμμα των υποτροφιών θα έχει έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και η αίτηση – υπεύθυνη δήλωση διατίθενται στα γραφεία του ΙΚΥ (Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 142 34 Ν. Ιωνία) και στον διαδικτυακό τόπο του ΙΚΥ.
Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προκήρυξης και μέχρι εξάντλησης του ανωτέρω ποσού.
Πληροφορίες παρέχονται και από το Τμήμα Υποτροφιών Προπτυχιακών Σπουδών του ΙΚΥ στα τηλέφωνα 210 3726.360, 210 3726.358, 210 3726.357.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk