• Αναζήτηση
 • Συμβολική κατάληψη στο γραφείο του δημάρχου Μπουτάρη

  Συμβολική κατάληψη στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, πραγματοποίησαν το μεσημέρι εργαζόμενοι του κεντρικού Δήμου, και τον επανέλεγχο της μετατροπής των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην αξιολόγηση

  Συμβολική κατάληψη στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, πραγματοποίησαν το μεσημέρι εργαζόμενοι του κεντρικού Δήμου, και τον επανέλεγχο της μετατροπής των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην αξιολόγηση.

  «Εμμένουμε στη θέση μας σαν εργαζόμενοι και δεν αποδεχόμαστε την αξιολόγηση και τον επανέλεγχο των συμβάσεων, πιστεύοντας ότι οι δύο αυτοί νόμοι θα οδηγήσουν χιλιάδες κόσμου στην ανεργία», υποστήριξε ο εκπρόσωπος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Μηνάς Μοναστηρίδης.

  Ο κ. Μπουτάρης έφυγε από το γραφείο του, αφήνοντας τους εργαζόμενους να παραμείνουν στο χώρο και να κάνουν δηλώσεις.

  Η κατάληψη έγινε στο πλαίσιο της πανελλαδικής στάσης εργασίας, από τις 11:30 το πρωί, που κήρυξε για την Τετάρτη η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk