Σε σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ οι τρεις σοβαρά τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου που συνέβη στην Εγνατία Οδό, την περασμένη Κυριακή, ενώ εξιτήριο πήρε η τέταρτη τραυματίας που είχε διακομιστεί στο ίδιο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο της Βέροιας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ένα 76χρονος, ενώ στο Γ. Γεννηματάς εξακολουθούν να νοσηλεύονται, σε καλή κατάσταση, τα δυο παιδάκια, ηλικίας 16 μηνών και 4 ετών, που είχαν τραυματιστεί στο ίδιο τροχαίο.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης, η 25χρονη τραυματίας που είχε διαφύγει τον κίνδυνο πήρε σήμερα εξιτήριο, ενώ σε σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση νοσηλεύονται η 18χρονη και οι δύο άντρες, ηλικίας 22 και 64 ετών αντίστοιχα.

Ο διοικητής του Γ. Γεννηματάς, Παύλος Παπαδόπουλος, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το 4χρονο παιδί έχει κατάγματα στη μύτη και το ιγμόρειο και θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, ενώ το μικρότερο είναι καλά και έχει γίνει, όπως χαρακτηριστικά είπε, “η μασκότ” του νοσοκομείου.

Στη νοσοκομείο της Βέροιας, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ένας 76χρονος, ενώ ελεγχόμενη είναι η κατάσταση μίας γυναίκας από τη Βουλγαρία, που νοσηλεύεται με θλάση ήπατος.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής της Χειρουργικής και της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Βέροιας, Χαράλαμπος Δεμερτζίδης, την Τρίτη αναμένεται να πάρουν εξιτήριο άλλοι τέσσερις από τους τραυματίες του τροχαίου.