Τραγικό θάνατο βρήκαν το απόγευμα της Πέμπτης μια 22χρονη αλλοδαπή με το βρέφος της όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη θάλασσα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο λιμάνι της Βασιλικής της Λευκάδας.

Οπως έγινε γνωστό αρχικά αστυνομικοί ενημέρωσαν την Λιμενική Αρχή Νυδρίου, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή εντός του λιμένα Βασιλικής στη Λευκάδα,με τρεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι ο 26χρονος αλλοδαπός οδηγός είχε καταφέρει να βγει από το όχημα ενώ η 22χρονη αλλοδαπή συνοδηγός σύζυγος του καθώς και το βρέφος τουςαπεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τουςμε τη συνδρομή δύτη, και διεκομίσθησαν στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής όπουδιαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ο 26χρονος οδηγός διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ οι σοροί των συνεπιβατών πρόκειται να μεταφερθούν στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τοA΄ Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας, ενώ το Ι.Χ. όχημα ανελκύστηκε χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.