Τα ΒορΟινά έχουν πλέον κατακτήσει μια θέση στην καρδιά των φίλων του κρασιού, προσφέροντας ένα νοερό ταξίδι στον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα, δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη να γνωρίσει εκλεκτά κρασιά γηγενών και ξενόφερτων ποικιλιών (ξηρά, αφρώδη και γλυκά, λευκά, ροζέ καιερυθρά, από νέες και παλαιωμένες σοδειές), μαζί με αμπελοοινικά αποστάγματα.

Φέτος, τα ΒορΟινά θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στην Προβλήτα 1, στο Λιμάνι (ΟΛΘ), ενώ ταυτόχρονα πλαισιώνονται από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων έως και τις 19 Σεπτεμβρίου.

Ετσι, οι ΒορΟινές Διαδρομές στην πόλη της Θεσσαλονίκης είναι άκρως ενδιαφέρουσες και δίνουν ραντεβού σε επιλεγμένα εστιατόρια, wine bars και κάβες. Για παράδειγμα σήμερα, Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, στην κάβα Αμπατζής (Αριστοτέλους 12, Εύοσμος, τηλ. 2310 387400) πραγματοποιείται οινογνωσία και γευσιγνωσία με ερυθρούς μονοποικιλιακούς «Οίνους Βορείου Ελλάδος», ενώ αύριο, Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, θα λάβει χώρα οινογνωσία και γευσιγνωσία με λευκούς μονοποικιλιακούς «Οίνους Βορείου Ελλάδος» στην κάβα ποτών Depot Des Vins (Μπουμπουλίνας 2 & Μακρυγιάννη, τηλ. 2310 414921).

Αναλυτικά μπορείτε να συμβουλευτείτε το πρόγραμμα για όλες τις ημέρες στο www.voroina.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.voroina.gr ή απευθυνθείτε στην ένωση οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» στα τηλέφωνα: 2310 281617 και 2310 281632.