Οι προσπάθειες στον Ολυμπιακό για την εύρεση σέντερ φορ συνεχίζονται με τους Ζόνας και Μήτρογλου να βρίσκονται στο προσκήνιο. Όσον αφορά τον πρώτο, ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τις επαφές με τη Βαλένθια για να διαπιστώσει αν μπορεί να γίνει το «deal», μάλιστα έχει καταθέσει και πρόταση στην ισπανική ομάδα.

Όπως λοιπόν αναφέρει η «AS» οι δυο πλευρές δεν έχουν, ακόμα, καταφέρει να έρθουν σε συμφωνία για το ποσό της μεταγραφής, αλλά ούτε για τον τρόπο αποπληρωμής. Όμως αξίζει να σημειωθεί πως η Βαλένθια ενδιαφέρεται να πουλήσει τον 30χρονο Βραζιλιάνο, καθώς η συγκεκριμένη θέση είναι «γεμάτη» και δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής.

Φήμες για Σεμπάγιος στον Παναθηναϊκό

Πρόταση στον Πάμπλο Σεμπάγιος φέρεται να έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της «esportes». Επιβεβαίωση έρχεται και από τον μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο παίκτης έχει προτάσεις από την Ράγιο Βαγιεκάνο, το «τριφύλλι», αλλά και από κάποιες γερμανικές ομάδες.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Μποταφιόγκο και παίζει ως επιθετικός αλλά και πίσω από αυτόν. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Παραγουάης, έχοντας εννιά συμμετοχές και ένα γκολ.