Την ολοκαίνουργια περιοδεία της με τίτλο Diamond ήταν έτοιμη να ξεκινήσει η Ριάνα αλλά υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο που δεν είναι άλλος από την… λαρυγγίτιδα. Το «χτύπημα» ήρθε μετά την πρώτη εμφάνιση της 25χρονης καλλιτέχνιδας της r’ n’ b στο πλαίσιο της συγκεκριμένης περιοδείας που έγινε την περασμένη Παρασκευή στο Niagra Center στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης. Η προγραμματισμένη για χθες, Κυριακή 10 Μαρτίου, συναυλία της Ριάνα στη Βοστώνη αναβλήθηκε λόγω της ίωσης που έκανε την εμφάνισή της και στάθηκε η αιτία οι γιατροί να απαγορέψουν τη σκηνική της παρουσία.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της περιοδείας της σταρ, ωστόσο, ο νέος σταθμός της τουρνέ της Ριάνα που είναι η Βαλτιμόρη θα τη βρει κανονικά στη σκηνή ενώπιον των θαυμαστών της την ερχόμενη Τρίτη 13 Μαρτίου, ενώ η συναυλία της Βοστώνης θα πραγματοποιηθεί εκ νέου. Σύμφωνα, μάλιστα, με μια φιλική πηγή της καλλιτέχνιδας, η ίδια, παρ’ όλη την ίωση, κάνει «χαλαρές» πρόβες για να διατηρήσει την ενέργειά της εν όψει του νέου σόου. Ποιοι είναι εκείνοι που της συμπαραστέκονται στην μικρή της περιπέτεια; Μα φυσικά η μητέρα της και ο 23χρονος σταρ της ραπ μουσικής, Κρις Μπράουν, σύμφωνα πάντα με το φιλικό της περιβάλλον, με τον οποίο η Ριάνα μοιράζεται μια παθιασμένη σχέση.

Η τουρνέ της Ριάνα συμπεριλαμβάνει στάσεις σε 27 πόλεις, ενώ μετά το τέλος της η ίδια έχει δηλώσει ότι θα αφιερώσει ένα μεγάλο διάστημα στον εαυτό της για να ξεκούραστει.