Νέες εξελίξεις στο θρίλερ της Βαυρώνας με τον πατέρα του βρέφους, που βρέθηκε νεκρό σε χωματερή, να ομολογεί, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, πως εκείνος πέταξε το μωρό στα σκουπίδια.

«Εγώ πέταξα το μωρό στα σκουπίδια. Είχε γεννηθεί νεκρό» φέρεται να υποστήριξε ο πατέρας.

Υπενθυμίζεται πως άτομα που διέμεναν στο ξενοδοχείο, καθώς και εργαζόμενοι ανέφεραν ότι υπήρχε ένα βρέφος, το οποίο εξαφανίστηκε.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν και πήγαν στο δωμάτιο των γονιών όπου το βρήκαν γεμάτο στα αίματα. Έλεγξαν τις κάμερες του ξενοδοχείου και διαπίστωσαν ότι ο πατέρας του μωρού το είχε πάρει και το είχε πετάξει σε κάδους απορριμμάτων έξω από το ξενοδοχείο.

Αμέσως έγινε έρευνα των αστυνομικών στους κάδους και δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι είχε περάσει το απορριμματοφόρο, και είχε πάρει τα σκουπίδια.

Σημειώνεται πως οι γονείς του βρέφους εργάζονται ως υπάλληλοι σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα και έχουν καταγωγή από χώρα της Ανατολής.

«Βιώσιμο κλινικά το μωρό»

«Είχε γεννήσει πριν λίγες ώρες», λέει ο γιατρός Θανάσης Δούσκος που εξέτασε τη γυναίκα, η οποία μαζί με τον σύζυγό της και έναν διερμηνέα έφτασαν με ταξί στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα από το Νεπάλ είπε πως γέννησε ένα παιδάκι 4 μηνών, όμως από τις εξετάσεις που έκαναν, αποδείχθηκε ότι το βρέφος ήταν πάνω από 7 μηνών.

Οι γονείς του βρέφους, καθώς μιλούσαν με τους γιατρούς, απαντούσαν με απάθεια και προσπαθούσαν να τους αποπλανήσουν σχετικά με τη γέννα.

Κλινικά φαίνεται ότι το παιδί ήταν μεγάλο και ήταν βιώσιμο, αλλά δεν μπορούν να γνωρίζουν αν γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό.

Μάλιστα, η μητέρα αρχικά, προσπάθησε να πείσει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, πως η αιμορραγία προερχόταν από περίοδο.