Τελικά μετά από συνεχείς σκέψεις και συγκρίσεις με άλλα κόμματα και με άλλες πολιτικές ο Αρης Σπηλιωτόπουλος (νεο-τοποθετηθείς σύμβουλος του Προέδρου Κασσελάκη) αποφάσισε τι θα ψηφίσει στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και ξέρετε γιατί; Επειδή, όπως λέει, ο μεσαίος χώρος (στον οποίο ανήκει) φλερτάρει περισσότερο με τον νέο ΣΥΡΙΖΑ (όχι με τον παλιό του κ. Τσίπρα), όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Εκείνο όμως που ενθουσίασε τον κ. Σπηλιωτόπουλο με την έως τώρα συνεργασία του με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι η… ταχύτητα με την οποία ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κινείται: «Είναι αεικίνητος, έχει τέτοια ταχύτητα που δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω, πραγματικά με ζαλίζει», είπε ενθουσιασμένος για να συμπληρώσει ότι «είναι τέτοια η ταχύτητά του που καμιά φορά ούτε η τηλεοπτική κάμερα μπορεί να τον πιάσει…».

Τα λέει όλα αυτά κι ας μην τον έχει καλέσει ακόμα ο Πρόεδρος στο γάμο του με τον Τάιλερ, όπως σημειώνει η ίδια πηγή. Βγήκαν, βλέπετε, τα προσκλητήρια για το γάμο του στα Χανιά με τον Τάιλερ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να προσκαλέσει τον Μητσοτάκη.