Το σινεφίλ podcast του Βήματος «Σινεμά στη σέντρα» θα δίνει κάθε εβδομάδα τις αφορμές ώστε να ξεκινούν (λιγότερο ή περισσότερο) παθιασμένες συζητήσεις γύρω από το σινεμά άλλοτε με τη χάρη ενός ντελικάτου χαφ και άλλοτε με τη στιβαρότητα ενός ρωμαλέου αμυντικού.

Ο αθλητικογράφος του Βήματος Αντώνης Καρπετόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου του Βήματος Γιάννης Ζουμπουλάκης ρίχνονται στην αρένα των συγκρούσεων και της ανταλλαγής απόψεων με άξονα τον κινηματογράφο.

Στο νέο επεισόδιο: Η εβδομάδα είναι μάλλον φτωχή με μια μόνο ταινία να ξεχωρίζει, το Club Zero της Τζέσικα Χάουσνερ: μια «λοξή» προσέγγιση στο θέμα της εξουσίας. Οι δύο δημοσιογράφοι κάνουν συγχρόνως μια αναδρομή στις ταινίες του Ολοκαυτώματος των Εβραίων με αφορμή το «Sobibor» του Κονσταντίν Καμπέσνκι αλλά και στο franchise «Ο πλανήτης των πιθήκων» με αφορμή την τελευταία ταινία της «σειράς», «Το βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων». Από την κινηματογραφική επικαιρότητα δεν λείπουν οι δεινόσαυροι με την παιδική ταινία «Επιστροφή στην εποχή των δεινοσαύρων», όπως και μια ελληνική ταινία που προσπαθεί να πει πόσο δύσκολο είναι να κάνεις σινεμά στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Τίτλος της «The big father».

Κάνε εγγραφή στο Podcast «Σινεμά στη Σέντρα» σε Spotify και Apple Podcasts, και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!