Καλή είναι η δημοσιότητα και τα βραβεία αλλά ακόμα καλύτερο είναι να… εξαργυρώνονται. Κάπως έτσι συμβαίνει στην περίπτωση της 23χρονης πολυβραβευμένης τραγουδίστριας και τραγουδοποιού της κάντρι, Τέιλορ Σουίφτ, η οποία συνεργάζεται με έναν κολοσσό όπως η Diet Coke – φυσικά με το αζημίωτο.

«Ήθελα να μοιραστώ κάποια νέα μ’ εσάς διότι πραγματικά θα γίνει (συνεργασία) επίσημα με μια από τις μεγάλες αγάπες της ζωής μου… την Diet Coke. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις γι’ αυτή τη συνεργασία που πρόκειται να συμπεριλάβει τόσα πολλά όμορφα πράγματα σχετικά με την περιοδεία (μου), σχετικά με την Diet Coke γενικά, (καθώς και) στα παρασκήνια ενός διαφημιστικού σποτ», ανέφερε η ίδια σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της.

Ο λόγος για την περιοδεία «Red» της Τέιλορ Σουίφτ (τίτλο που έχει και το τελευταίο της άλμπουμ) που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2013 συμπεριλαμβάνοντας 32 στάσεις σε ΗΠΑ και Καναδά. Συγκεκριμένα, η καινούργια τουρνέ της καλλιτέχνιδας ξεκινά στις 13 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2013.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην φίλος της Τέιλορ Σουίφτ, Χάρι Στάιλς, και το συγκρότημά του «One Direction» έχει συνεργαστεί με το αντίπαλον δέος της εταιρείας, Pepsi. Χαρακτηριστικό, δε, είναι ότι η Τέιλορ Σουίφτ έκανε σειρά… ελιγμών προκειμένου να αποφύγει να τον συναντήσει στα πρόσφατα βραβεία NRJ που έγιναν στη Γαλλία το περασμένο Σαββατοκύριακο. Για την ακρίβεια, καθυστέρησε την άφιξή της 25 λεπτά στο κόκκινο χαλί για να μη συναντηθούν. Επίσης, δεν έκανε καμία συνέντευξη στα παρασκήνια όπου θα μπορούσε να τον δει, ούτε χρησιμοποίησε καμαρίνι. Κι όλα αυτά για να μη γίνει «ένα μεγάλο τσίρκο με τα media», όπως είπε φιλική της πηγή.