Η ηθική κατάρρευση της νεοελληνικής πραγματικότητας συντελέστηκε χωρίς προσχήματα με την οργασμική κορύφωση του πολιτικού συστήματος επί του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού.

Ο τραγέλαφος και η υποκρισία της δήθεν ψηφοφορίας, που θα επέφερε την δήθεν κάθαρση του συστήματος από τους διαπλεκόμμενους έληξε άδοξα.

Ένα πολιτικό σύστημα που συμμετείχαν ενεργά σε όλα τα στάδια της εθνικής μας χρεοκοπίας (Σύλληψη- σχεδίαση – εκτέλεση –συγκάλυψη) εξαγνίστηκε με τον θάνατο ενός πολιτικά νεκρού(που συμπωματικά φέρει την μακρινή καταγωγή του από την περιοχή μας). Εδώ επινοείται το φαινόμενο της πολιτικής αποκαθήλωσης ενός ήδη αποκαθηλωμένου που ως πολιτικό φαινόμενο μας παραπέμπει στο ιστορικό προηγούμενο της μικρασιατικής καταστροφής που ονομάστηκε «Εποποιία και κατάρρευση» εγώ θα ονόμαζα το πολιτικό φαινόμενο Παπακωσταντίνου ΄΄ ο λύκος που έγινε αρνάκι΄΄

Η επιχειρούμενη αυτοκάθαρση του πολιτικού συστήματος δεν ήταν τίποτα από μια επιχείρηση συγκάλυψης των ΄΄ληστών΄΄ και ΄΄λιστών΄΄ που το ανομολόγητο ΄΄παρελθόν΄΄ μιας μόνιμης και διαρκούς πολιτικής κραιπάλης εξέθεσε την χώρα διεθνώς.

Ήταν τόσο πρόχειρος και απροσχημάτιστος ο σχεδιασμός, ώστε δεν έπεισε ούτε τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Η αποστολέας της λίστας Κα Λαγκάρτ κατάπληκτη από την τραγική περιπέτεια της περιβόητης λίστας, χαρακτήρισε την όλη υπόθεση ΄΄ εσωτερικό θέμα ΄΄ αυτό που θα έλεγε και ο θυμόσοφος λαός μας :

«Άστο να πάει στον διάολο».

Εύλογα θα διερωτηθεί κάποιος, μά είναι τόσο αφελείς!, ώστε να μην τολμούν αυτή την κρίσιμη στιγμή που ο λαός βρίσκεται ένα βήμα από το ικρίωμα του οικονομικού θανάτου, να μην χρησιμοποιήσουν μεθόδους πολιτικού εξαγνισμού;

Ένα συγνώμη που θα ήταν ίσως αρκετό για να γυρίσει την σελίδα της ιστορίας, και να βάλει ταφόπετρα στο διαρκές έγκλημα που διέπραξαν οι ίδιοι μετά την ΄΄επάρατον΄΄ υποτίθεται δικτατορίαν!

Μέσα στις τέσσερεις κάλπες που στήθηκαν στην βουλή η Ελλάδα της χρεοκοπίας έθαψε τις τελευταίες αμυδρές ελπίδες για ένα νέο ξεκίνημα.

Πολλές φορές η ιστορία θέλει τις Ιφιγένειές της , για να αναθεματίσει το χθες και να εξωραΐσει το αύριο .

Για να προκύψει η άνθιση και η αναγέννηση χρειάζεται ο μαρασμός και ο θάνατος. Αυτόν τον θάνατο της διαφθοράς και της κλεπτοκρατίας φαίνεται πως δεν μπορούν ή δεν θέλουν να προκαλέσουν οι συνεργαζόμενοι κυβερνητικοί ταγοί της χώρας μας.

Το Αθηνοκεντρικό σύστημα εξουσίας, θεμελιωμένο και δομημένο πάνω στην κομματική ευνοιοκρατία δεν μπορεί να αναγεννηθεί παρά μόνο μέσα από τις στάχτες του.

Το γαϊτανάκι της λίστας (Λαγκάρτ ) θα γίνει το νέο παιδικό παραμύθι, που θα θυμίζει στις επερχόμενες γενιές τον απόλυτο ευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Το Αθηναϊκό σκύβαλο, η κρατική χαβούζα με τις 100000 χιλιάδες παράνομες συντάξεις!

Και τη φοροδιαφυγή να ανέρχεται στο 60% του εθνικού ακαθάριστου προϊόντος, επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνωρίζουν και κανένας δεν ομονοεί ότι αποτελεί ντροπή και όνειδος να χαρακτηρίζεις το κράτος αυτό ΄΄ Οίκο ανοχής ΄΄ υποτιμώντας τις άρτια και καλά οργανωμένες επιχειρήσεις που ασχολούνται με το αρχαιοπρεπές επάγγελμα της ιεροδουλίας.

Φίλες και φίλοι δεν τολμώ να γράψω νέους μύθους και παραμύθια γιατί ο λύκος της κοκκινοσκουφίτσας στις μέρες μας βγαίνει πάντα νικητής.

Και ο λαός άλαλος και αποσβολωμένος έχει την ψευδαίσθηση πως κάποιοι σωτήρες θα τον σώσουν από την υποκρισία του λύκου στο παραμύθι.

Η έμπειρη ιστορία μας και οι διηγήσεις της ρωμιοσύνης ποτέ δεν εκθείασαν τον αργό θάνατο στον οποίο μας υποβάλουν σύμμαχοι και χρηματιστές.

Η αναζήτηση του περιβόητου πάτου έχει γίνει σεξουαλικό υπονοούμενο που αναζητούν οι ΄΄ σεμνότυφες ΄΄ παρουσιάστριες των διαπλεκόμενων καναλαρχών.

Τον ίδιο πάτο αναζητούν και οι απόντες οικονομολόγοι που ως νέες κασσάνδρες προμηνούν στις τηλεοράσεις τις επερχόμενες καταστροφές.! Στην προπαγάνδα αυτό λέγεται ΄΄ ψυχολογική προετοιμασία ΄΄ μια μέθοδος προσαρμογής στα χειρότερα.

Η ιστορία βρίθει από Μαραθώνες και ‘21 ,αν κάποτε οι Έλληνες έδιναν την ζωή τους και το αίμα τους για την πατρίδα , για την αξιοπρέπεια και τη λευτεριά …

Αν κάποτε οι πλούσιοι της διασποράς ( Ευεργέτες ) έφερναν στην πατρίδα το υστέρημά τους και το βιός τους για να την δουν λεύτερη .

Σήμερα εξουσιάζοντας και κατέχοντας κρύβονται υποκριτικά πίσω από το γράμμα του νόμου που οι ίδιοι φρόντισαν να γράψουν , διασφαλίζοντας έτσι την ατιμωρησία!

Η ίδια ατιμωρησία πάνω στην οποία θεμελιώθηκε το μεταπελευθερωτικό κράτος των δωσίλογων.

Αν ήταν εφικτό να προσμετρήσουμε το βάρος της ανηθικότητας και τις εθνικής προδοσίας του δοσιλογισμού και του κλεπτοκρατισμού , η λαϊκή μήνη θα προσέπιπτε στους σύγχρονους κλεπτοκράτες, που αφού αφαίμαξαν την οικονομική ικμάδα της χώρας τώρα προσδοκούν τον θάνατό της .

Φίλες και φίλοι όταν οι λέξεις χάνουν το νόημά τους τότε αντικαθίστανται από ύβρεις….

Ο ελληνικός λαός καθυβρίζεται, γιατί πάνω στο δράμα και το κλάμα , τον επιφορτίζουν με ενοχές και ευθύνες που δεν έχει.

Τον καθιστούν συνεργό των ανομημάτων τους .

Κοινώς θέλουν να αποσείσουν από πάνω τους το μεγάλο βάρος της κατάρρευσης,

μιας κατάρρευσης, για την οποία ευθύνονται αποκλειστικά οι ίδιοι και τα φερέφωνά τους.

Ας συνειδητοποιήσουν ότι η ρωμιοσύνη ζυμωμένη με το πικρό ψωμί της φτώχειας και της ανέχειας, ποτέ δεν θα δεχθεί να τη φορτώσουν το βάρος μιας σαραντάχρονης κλεπτοδανειακής αντίληψης και συμπεριφοράς.

Το δικονομικό και δικανικό σύστημα της χώρας είναι σήμερα ο μοναδικός θεσμός που μπορεί να παρέμβει αποτελεσματικά προκειμένου να αποσοβήσει

τις νέες λαϊκές και κοινωνικές εκρήξεις που εκκολάπτει η ανομία και η αναλγησία του πολιτικού συστήματος.

Στο μέτρο και τον βαθμό που η δικαιοσύνη δεν θα αποδοθεί στους υπαίτιους της κρίσης που διαχειρίστηκαν τις τύχες της χώρας και του λαού, τότε θα τρωθεί το περί δικαίου αίσθημα του λαού με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το μαζί τα φάγαμε είναι απολιτικό και δεν μπορεί να γίνει η κολυμπήθρα του Σιλοάμ

Για τους κλεπταποδόχους και τους κλεπτοκαταθέτες των ασιατικών τραπεζών….