Η λίστα Λαγκάρντ αρχίζει να… μιλάει για Βατοπαίδι-Λαυρεντιάδη

Στοιχεία που συνδέουν τη λίστα Λαγκαρντ με τα σκάνδαλα του Βατοπαιδίου και της Proton Bank (Λ. Λαυρεντιάδης) εντόπισαν σύμφωνα με πληροφορίες οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης

Στοιχεία που συνδέουν τη λίστα Λαγκαρντ με τα σκάνδαλα του Βατοπαιδίου και της Proton Bank (Λ. Λαυρεντιάδης) εντόπισαν σύμφωνα με πληροφορίες οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης.

Πρόκειται για κατάθεση μεγάλου ποσού, το οποίο περιλαμβάνεται στη λίστα, από συζύγο πολιτικού προσώπου, το οποίο όπως έχει αποκαλύψει το «Βήμα» ανέρχεται σε 300.00 ευρώ.
Καταθέσεις, οι οποίες φαίνεται ότι έγιναν στην πορεία του «μαύρου χρήματος» προς το εξωτερικό μέσω Proton Bank, εμφανίζονται και από εμπλεκόμενο πρόσωπο του σκανδάλου Λαυρεντιάδη.
Τα σχετικά στοιχεία διαβιβάστηκαν από τους οικονομικούς εισαγγελείς στους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι ερευνούν τα δύο σκάνδαλα.
Εν τω μεταξύ οι δύο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Καπελέρης και Ιωάννης Διώτης, οι οποίοι έχουν κληθεί ως ύποπτοι από τον εισαγγελέα, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να δώσουν εξηγήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk