(Η επιστολή που δημοσίευσε το σκανδαλοθηρικό TMZ)

Πρόταση $10 εκατομμυρίων δέχτηκε ο πρίγκιπας Χάρι προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε «ταινία ενηλίκων» σύμφωνα με την σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα TMZ.

Πιο συγκεκριμένα ο Στίβεν Χιρς, ιδρυτής της εταιρείας παραγωγής Vivid Entertainment έστειλε μια επιστολή στον νεαρό γαλαζοαίματο σταρ αναλύοντας την προσφορά του.

Αφού του εξηγεί ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη στο είδος εταιρεία παραγωγής, του υπόσχεται να τον μετατρέψει στον πιο «cool πρίγκιπα του πλανήτη».

«Θέλουμε να σου δώσουμε την ευκαιρία να γίνεις ο πιο κουλ πρίγκιπας όλων των εποχών, πρωταγωνιστώντας σε ένα διασκεδαστικό, υψηλού προϋπολογισμού φιλμ για ενήλικες με τον τίτλο «The Trouble With Harry». Η τοποθεσία που θα γίνουν τα γυρίσματα θα είναι της επιλογής σου και η ταινία θα ενώσει τον εντυπωσιακό βασιλικό κόσμο σου με τα όμορφα κορίτσια του δικού μας συναρπαστικού κόσμου» αναφέρει η επιστολή.

Επίσης ο Στίβεν Χιρς που υπογράφει την επιστολή αναφέρει ότι και ο «μικρός Χάρι» θα πρέπει να κάνει μια εμφάνιση, ωστόσο υπόσχεται ότι οι σκηνές σεξ θα είναι καλογραμμένες και πως τα «βασιλικά κοσμήματα» δεν θα «αδικηθούν» για κανένα λόγο.

Να σημειώσουμε ότι αφορμή για την εν λόγω προσφορά δεν είναι άλλη από το σκάνδαλο με την δημοσιοποίηση γυμνών φωτογραφιών του πρίγκιπα Χάρι από ένα πάρτι στο Λας Βέγκας.