• Αναζήτηση
 • «Η ταφή των νέων στην κόλαση του 475 τάγματος Διαβιβάσεων Μυτιλήνης»

  Ενα νεοναζιστικό στρατόπεδο αναβιώνει στην καρδιά της πόλης της Μυτιλήνης: συνεχής εγκλεισμός των νέων μέχρι και 10 μέρες, εξουθενωτικές ασκήσεις, βολές σε μακρινά μέρη του νησιού, αγγαρείες, κρατήσεις, φυλακές και βρισιές. Σε όλα αυτά, βασικό ρόλο παίζει η συμπεριφορά του Αντισυνταγματάρχη διοικητή του τάγματος, που δέχεται «περίεργες» δωρεές από «δικά του παιδιά»

  «Η ταφή των νέων στην κόλαση του 475 τάγματος Διαβιβάσεων Μυτιλήνης» | tovima.gr

  Ενα νεοναζιστικό στρατόπεδο αναβιώνει στην καρδιά της πόλης της Μυτιλήνης: συνεχής εγκλεισμός των νέων μέχρι και 10 μέρες, εξουθενωτικές ασκήσεις, βολές σε μακρινά μέρη του νησιού, αγγαρείες, κρατήσεις, φυλακές και βρισιές. Σε όλα αυτά, βασικό ρόλο παίζει η συμπεριφορά του Αντισυνταγματάρχη διοικητή του τάγματος, που δέχεται «περίεργες» δωρεές από «δικά του παιδιά».

  Η ιεραρχία στρατεύματος στο νησί που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το συγκεκριμένο στρατόπεδο δεν γνωρίζει ότι αυτά δεν γίνονται σε κανένα άλλο στρατόπεδο του νησιού; Δεν γνωρίζουν ότι οι στρατιώτες έχουν πολλά προβλήματα οικονομικά, υγείας και οικογενειακά; Δεν ξέρουν τουλάχιστον ότι οι μορφές πολέμου έχουν αλλάξει ή εθελοτυφλούν ηθελημένα για προσωπικούς τους λόγους.

  Γνώμες
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk