Το ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας έχει χιούμορ είναι γνωστό. Αυτή τη φορά επέλεξε να το δείξει μέσα από βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό που έχει το ΚΚΕ στο tik tok. Ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος επέλεξε να σχολιάσει με χιουμοριστικό τρόπο το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών.

«40% η ΔΑΠ; Καλά από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;» ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεο. Στη συνέχεια τόνισε: «Όσες επιστολές κι αν στέλνει ο κ. Μητσοτάκης στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Ευρώπη, την πραγματική απάντηση ήδη την έχει πάρει χτες από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες όλης της χώρας που ανέδειξαν την Πανσπουδαστική πρώτη δύναμη ξανά σε όλη την Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά.

Και βέβαια, όσες προσπάθειες κι αν κάνει η κυβερνητική παράταξη, το Μαξίμου, η ΔΑΠ να αλλοιώσει αυτό το αποτέλεσμα, δεν αλλοιώνεται! Καταγράφεται στο μυαλό, στη δράση. Αυτό το μήνυμα καλούμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να δώσουν ξανά στις 9 του Ιούνη ενισχύοντας μαζικά το ΚΚΕ.

Γιατί χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, μέσα στο ευρωκοινοβούλιο δηλαδή, και μετά στην Ελληνική Βουλή, αλλά και μέσα στους δρόμους του αγώνα όπου ανατρέπονται όλες αυτές οι αποφάσεις. Τώρα ΚΚΕ»

@twra_kke 📌Ο Δ. Κουτσούμπας σχολιάζει τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο TikTok! 🔴40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; ‼️Hint: Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε απάντηση από τους φοιτητές! #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ #κκε #kke #κνε #kne #φοργιου #φοργιουπειτζ #mpesfy #foryou #foryoupage #euelections2024 #ekloges #europeanunion #mitsotakis #koutsoumpas #οχι_στα_ιδιωτικα_πανεπιστημια #zari #marinasatti #dap #dapndfk #foititikizwh #foititria #fypシ゚ ♬ ZARI – Marina Satti

Από πού προέρχεται η ατάκα του Δημήτρη Κουτσούμπα

Για όσους δεν θυμούνται από που προέρχεται η συγκεκριμένη ατάκα που λέει στην αρχή του βίντεο ο Δημήτρης Κουτσούμπας να αναφέρουμε ότι είναι από το σίριαλ «Άκρως οικογενειακών» και την είχε πει ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα