Κανέναν ενδοιασμό δεν είχε η Τζένι Μακάρθι να πετάξει τα ρούχα της και να φιλοξενηθεί για μια ακόμη φορά στο εξώφυλλο του Playboy για το τεύχος Ιουλίου. Ακόμη και το γεγονός ότι είναι μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, του ΄Ιβαν, δεν την πτόησε.

«Πιστεύω ότι θα βρει πολλά χειρότερα διαθέσιμα στο Internet αυτές τις ημέρες», ανέφερε για το γιο της η γνωστή Playmate της δεκαετίας των ninties που αποφάσισε να κάνει ένα ηχηρό come back.

Όσο για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν οι γυμνές φωτογραφίσεις μιας μητέρας στον γιο της η Τζένι Μακάρθι προσθέτει: «Θεωρώ ότι οι άνθρωποι μερικές φορές το κάνουν πολύ μεγάλο ζήτημα, ενώ δεν είναι… Αισθάνομαι ότι όλα έχουν να κάνουν με το πως θα μεγαλώσεις το παιδί σου και πως θα του εξηγήσεις κάποια πράγματα»

Και πως ακριβώς σκοπεύει να δώσει αυτές τις εξηγήσεις; «Ο ΄Ιβαν κι εγώ θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση κάποτε», αναφέρει η 39χρονη σταρ.

Η Τζένι Μακάρθι δεν έμεινε μόνο με τις δάφνες της Playmate της συγκεκριμένης δεκαετίας. Φρόντισε να εξαργυρώσει την φήμη της με συμμετοχές σε τηλεοπτικές ταινίες, παρουσίαση reality προγραμμάτων, ακόμη κι ένα μπεστ σέλερ βιβλίο για το πώς είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί που πάσχει από αυτισμό.