Μπορείς επίσης, όρεξη να ’χεις, να επιλέξεις το μεγάλο μενού των 24 γεύσεων, που αποτελεί την πιο εκτεταμένη περίληψη της ελληνικής κουζίνας, με έμφαση στο κρέας, που μπορείς να δοκιμάσεις αυτή τη στιγμή στην πόλη. Ξεκινάς με μια φίνα σούπα τραχανά με δυόσμο και ψητό χαλούμι.

Στη συνέχεια έρχονται μια κατάλευκη και αφράτη μελιτζανοσαλάτα, την οποία ετοιμάζουν μπροστά σου, μια αρωματική χορτόπιτα με χειροποίητο φύλλο, σαρμάδες με σάλτσα αβγολέμονο και ένας ζουμερός κόκορας με χειροποίητες μακαρούνες.

Ακολουθεί μια μεγάλη ποικιλία κρεάτων με σουβλάκια και ψητά στα κάρβουνα από την οποία ξεχώρισα τα χυμώδη τρίγωνα μοσχαρίσια μπιφτέκια, γεμιστά με κασέρι Λήμνου.

Αφησα για το τέλος το παγωτό λουκούμι, μια απίστευτα ρετρό και παιδική γεύση.

Δεν τρελάθηκα:
Με την κουκουναροσαλάτα, την οποία βρήκα κατώτερη των υπολοίπων και πολύ κρεμώδη.

Πληρώνεις:
45 ευρώ για το μενού 24 πιάτων και 30 ευρώ για εκείνο των 14. Κυριακή μεσημέρι υπάρχουν ειδικά μενού των 28-35 ευρώ.

Δεξαμενής & Ολυμπιονικών 4, Πολιτεία, Κηφισιά, τηλ. 210 6200 005