Το νέο πρόσωπο της καμπάνιας της ισπανικής αλυσίδας ενδυμάτων Mango, αρνείται να γίνει μέλος του twitter. Η Κέιτ Μος είναι από τις λίγες, αν όχι η μοναδική σταρ που δεν χρησιμοποιεί το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα χειρότερο, από το να ξέρει ο κόσμος τι κάνω κάθε στιγμή της ημέρας. Απλά δεν το καταλαβαίνω. Γιατί κάποιος να θέλει να ξέρει τι κάνω εγώ;» ανέφερε σε συνέντευξή της στο ένθετο των Times Τ2.

Και πρόσθεσε: «Εγώ προσπαθώ να κάνω το ακριβώς αντίθετο, έτσι ώστε ο κόσμος να μην γνωρίζει τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω ο κόσμος να ξέρει τίποτα!»

Επίσης το 37χρονο top model που έχει κάνει χιλιόμετρα στις διεθνείς πασαρέλες, έχει πρωταγωνιστήσει σε εκατοντάδες διαφημιστικές καμπάνιες και έχει υπάρξει η μούσα των διασημότερων σχεδιαστών αλλά και φωτογράφων, ανέφερε ότι βρίσκει την διασημότητα «ενοχλητική».

«Θέλω να μπορώ να βγαίνω μια βόλτα στα μαγαζιά και να μην γίνομαι το επίκεντρο. Η αναγνωρισιμότητα είναι πολύ ενοχλητική» τόνισε η Κέιτ Μος.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα αποκαλύψει ποτέ σε βιβλίο όλες τις άγνωστες πτυχές της ζωής της, η Κέιτ Μος απάντησε ότι δεν έχει κανένα σκοπό να το κάνει.