Η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Γκράμμι, αποκτά και πάλι παρουσιαστή μετά από επτά χρόνια απουσίας επίσημου οικοδεσπότη.

O δύο φορές βραβευμένος με Γκράμμι Ελ Ελ Κουλ Τζέι θα είναι ο οικοδεσπότης στην 54η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Staples Center στο Λος Άντζελες.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος της μεγαλύτερης μουσικής βραδιάς» ανέφερε ο βετεράνος της ραπ ενώ πρόσθεσε: «Έχω τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις από το πρώτο μου βραβείο Γκράμμι και το γεγονός ότι θα είμαι οικοδεσπότης αυτού του τόσο σημαντικού σόου, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Υπέροχες εμφανίσεις και υπέροχη μουσική. Θα είναι μια σπουδαία νύχτα!»

Να σημειώσουμε ότι ο Ελ Ελ Κουλ Τζέι έχει υπάρξει οικοδεσπότης του θεσμού «The Grammy Nominations Concert Live!! – Countdown To Music’s Biggest Night» από το ξεκίνημά του τον Δεκέμβριο του 2008, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιάσει τα ετήσια Grammy Awards σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση.

Στην εν λόγω εκδήλωση το παρών αναμένεται να δώσει σύσσωμος ο κόσμος της μουσικής βιομηχανίας μεταξύ των οποίων οι υποψήφιοι για Γκράμι Τζέισον Αλντίν, Κέλι Κλάρκσον, Φου Φάιτερς, Μπρούνο Μαρς, Νίκι Μινάτζ, Τέιλορ Σουίφτ κ.α.