• Αναζήτηση
 • Βγήκε από το νοσοκομείο ο Τζορτζ Μάικλ

  Χριστούγεννα στο σπίτι του θα κάνει τελικά ο Τζορτζ Μάικλ.

  Ο τραγουδιστής βγήκε από το νοσοκομείο της Αυστρίας όπου νοσηλευόταν με πνευμονία και επιστρέφει σήμερα -Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου- στην Αγγλία.

  Ο 48χρονος σταρ έμεινε στην κλινική AKH της Βιέννης για αρκετές εβδομάδες ακυρώνοντας πολλές από τις προγραμματισμένες συναυλίες του στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του Symphonica Tour.

  Σήμερα όμως στις 8.00 το πρωί πήρε εξιτήριο και μεταφέρθηκε κατευθείαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να επιστρέψει σπίτι του για τις γιορτές.

  «Είναι πολύ καλύτερα, νιώθει πιο δυνατός και μπορεί να ταξιδέψει» ανέφερε σήμερα στην αυστριακή εφημερίδα Osterreich, μέλος του προσωπικού της κλινικής AKH όπου νοσηλευόταν ο κυπριακής καταγωγής καλλιτέχνης.

  Εχθές -Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου- ο Κριστόφ Ζιελίνσκι, ένας από τους θεράποντες γιατρούς του είχε δηλώσει: «Ο Τζορτζ Μάικλ είναι μια χαρά και είμαστε πολύ αισιόδοξοι», δίνοντας έτσι στον τραγουδιστή το πράσινο φως για την επιστροφή του στην Αγγλία.

  Αφιερώματα
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk