Τα πρώτα της βήματα στον μαγικό αλλά απαιτητικό κόσμο της μόδας, οι έρωτες και οι απογοητεύσεις της, η καθημερινότητα, οι φιλίες και οι γνωριμίες που σφράγισαν τη ζωή της.

Μια ζωή ξεχωριστή όπως αυτή της Λουκίας ξεδιπλώνεται στο βιβλίο-λεύκωμα με τίτλο το όνομα της μεγάλης κυρίας της ελληνικής μόδας, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πάπυρος.

Παρουσιάστηκε προσφάτως στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» σε μια εκδήλωση που βρήκε στο πάνελ τη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη, το σκηνοθέτη, Θόδωρο Τερζόπουλο, την ηθοποιό Κάτια Δανδουλάκη, τη δημοσιογράφο Μια Κόλλια, η οποία έγραψε τη βιογραφία και φυσικά την ίδια τη Λουκία.

«Ευχαριστώ τη Μια για τη λεπτότητα που χειρίστηκε τη ζωή μου», ανέφερε στην ομιλία της η γνωστή σχεδιάστρια. «Ξέρετε, κοιτάζοντας προς τα πίσω πίστευα ότι έχουν περάσει λίγα χρόνια.

Τώρα με τη Μία διαπίστωσα ότι έχει περάσει πολύς καιρός, δύσκολος, γεμάτος. Δεν φανταζόμουν ότι οι συνάδελφοί μου έχουν τέτοια εντύπωση για μένα…», κατέληξε αναφερόμενη στα σχόλια για την ίδια από γνωστές προσωπικότητες που φιλοξενεί το βιβλίο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του χώρου της μόδας, της μουσικής και της τέχνης όπως οι Αντώνης Σουρούνης, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιώργος Ελευθεριάδης, Βαγγέλης Κύρης, Ιλεάνα Μακρή, Δημήτρης Ντάσσιος, Σόφη Δελούδη, Βίκυ Καγιά, Μαρίνα Βερνίκου κ.α.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis