«Ηταν πολύ ξεχωριστός και πολύ σημαντικός για μένα, όπως θα ήταν ένας πατέρας», ανέφερε η 33χρονη Ιταλίδα τηλεπαρουσιάστρια Ελιζαμπέτα Κανάλις για τον 50χρονο Τζορτζ Κλούνεϊ στο βιβλίο Questo Amore (Αυτή η αγάπη) του Ιταλού δημοσιογράφου Μπρούνο Βέσπα.

Σύμφωνα με την Ελιζαμπέτα Κανάλις που διατηρούσε σχέση με τον Αμερικανό ηθοποιό για δύο χρόνια -πριν χωρίσουν τον περασμένο Ιούνιο-, ο χωρισμός τους δεν επήλθε από τις πιέσεις της να κάνουν οικογένεια, όπως έχει αναφερθεί.

«Ο Τζορτζ κι εγώ ποτέ δεν μιλήσαμε για γάμο ή για να κάνουμε παιδιά», λέει η Κανάλις. «Δεν βάζω όρια στην πιθανότητα να συνέβαινε αλλά ούτε ο Τζορτζ ούτε εγώ οραματιστήκαμε να κάνουμε παιδιά μαζί. Το τέλος της σχέσης δεν ήρθε από το θέμα του γάμου αλλά, αντιθέτως από διαφορετικές προσωπικές ανάγκες».

Παρ’ ότι ο, δηλωμένος εργένης, Τζορζ Κλούνεϊ βγαίνει με άλλη συνοδό, την 32χρονη Στέισι Κέιμπλερ, η Ελιζαμπέτα Κανάλις έχει μόνο καλά λόγια να πει γι’ αυτόν.

«Ο Τζορτζ είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν ακόμα και στην προσωπική του ζωή. ΄Ενιωθα ότι με σέβεται και ως γυναίκα και ως σύντροφο».