• Αναζήτηση
 • Παρουσίαση των Poltrona Frau & Αβαξ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην Αθήνα, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, η εταιρεία «Poltrona Frau» σε συνεργασία με την εταιρεία «Αβαξ» παρουσίασε τα νέα μοντέλα του οίκου με ομιλητή, τον Brand Director κύριο Ρομπέρτο Αρκέτι.

  Τα νέα μοντέλα με κύρια υλικά το δέρμα και το ύφασμα, έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Το γραφείο «Ginger» και η καρέκλα «Fred» έχουν ήδη κατακτήσει το κοινό, ενώ τα βλέμματα τραβάει η διάφανη πολυθρόνα «Chester Trasparente»και το κρεβάτι «Lelit» σχεδιασμένο από την Paola Navone.

  Μοντέλα όπως η πολυθρόνα «Brooklyn» και ο καναπές «John John» του Jean Marie Massaud, αλλά και το κρεβάτι «Massimosystema bed», ο καναπές «Larry», η συρταριέρα «Obi», η πολυθρόνα «Palio Pillow», τα τραπέζια «Regolo» και «Tablno» συμπληρώνουν τη νέα κολεξιόν.

  Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν δημοσιογράφοι, interior designers και αρχιτέκτονες, όπως οι Στέλιος Αγιοστρατίτης, Δημήτρης Καρανταβάνης, Πάνος Παρθένιος, Δημήτρης Ρίζος, Μάρλεν Μάγνη και πολλοί άλλοι.

  Η «Poltrona Frau» με περισσότερα από 50 αποκλειστικά εταιρικά καταστήματα, που εκτείνονται από την Νέα Υόρκη και τη Ρώμη έως το Παρίσι και το Μιλάνο, είναι ένα όνομα που συμβολίζει την πολυτέλεια που γίνεται αντιληπτή ως διακριτική κομψότητα, δεξιοτεχνία και τελειότητα.

  Αυτή η πρωτότυπη συνάντηση της παράδοσης και του μοντέρνου έχει καταστήσει την «Poltrona Frau» μια ιδιαιτέρως αναγνωρίσιμη παρουσία σε πολλούς τομείς: έπιπλα για το σπίτι και το γραφείο, αυτοκινήτων, αεροσκαφών, θαλαμηγών και ελικοπτέρων.

  Γνωστά, κλασικά έπιπλα, όπως η πολυθρόνα «Vanity Fair» και ο καναπές «Chester» συνυπάρχουν δίπλα σε σύγχρονα σχέδια σε συνεργασία με Ιταλούς και διεθνείς σχεδιαστές όπως οι Pierluigi Cerri, Achille Castiglioni, Michele De Lucchi, Jean-Marie Massaud και Emilio Ambasz.

  Η μοναδικότητα του σχήματος, η ομορφιά των υλικών και η λεπτότητα της χειροποίητης κατασκευής αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα που κάνουν κάθε έπιπλο μοναδικό.

  Τα έπιπλα της εταιρίας «Poltrona Frau» θα τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Αβαξ:

  Λ. Κηφισιάς 233, Κηφισιά, 210 6236.630, 210  6236.640,

  Λ. Κηφισιάς 168, Μαρούσι, 210 6108.840-1,

  Λ. Ποσειδώνος 60, Αλιμος, 210 9853.831-2,

  Αδριανουπόλεως 22, Θεσσαλονίκη, 2310 486.623,

  www.avaxdeco.gr , facebook/avax, twitter/avaxinteriors

   

  Αφιερώματα
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στο extreme chic σαλέ… Ο πολυέλαιος του 18ου αιώνα είναι το εντυπωσιακότερο αντικείμενο στο κυρίως σαλόνι του «Ultima Gstaad». Οι κρυστάλλινες λεπτομέρειες έτσι... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk