Εφτά χρόνια μετά το σκάνδαλο με τη ροζ βιντεοταινία της Πάρις Χίλτον, η διάσημη κληρονόμος μίλησε γι’ αυτό την Τετάρτη 1/6 στο CNN και τον Πιρς Μόργκαν παρουσία της μητέρας της Κάθυ Χίλτον.

Η Πάρις αποκάλυψε πόσο μεγάλο πλήγμα ήταν για αυτή, το γεγονός ότι ο τότε σύντροφός της Ρικ Σάλομον κυκλοφόρησε το 2004 το πορνογραφικό βίντεο με τίτλο «One Night In Paris», με τις ερωτικές τους στιγμές κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού στο Παρίσι.

«Ένιωσα τόσο προδομένη γιατί δεν ήταν ένας τυχαίος τύπος, αλλά ο σύντροφός μου για αρκετά χρόνια» είπε στον Πιρς Μόργκαν σε μια κοινή συνέντευξη με την 52χρονη μητέρα της.

Όταν ο γνωστός παρουσιαστής την ρώτησε αν αγαπούσε τον Ρικ Σάλομον (με τον οποίο είχε γυρίσει το εν λόγω βίντεο το 2001) απάντησε: «Έτσι νόμιζα και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα έκανε κάτι τέτοιο σε μένα. Είναι ένα γεγονός που άλλαξε τη ζωή μου για πάντα».

Η Πάρις Χίλτον που εμφανίστηκε στην εκπομπή με αφορμή την προώθηση του νέου ριάλιτι σόου «The World According to Paris» -το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται την 1η Ιουνίου στο κανάλι «Oxygen»- εξήγησε πώς αυτή η ταινία γκρέμισε τα παιδικά της όνειρα.

«Όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι έβλεπα την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και άλλες γυναίκες σαν αυτή και ήταν τα πρότυπά μου. Δεν ήθελα ποτέ να με δείχνει ο κόσμος και να λέει να αυτή είναι, για κάτι τόσο εξευτελιστικό. Τώρα ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είμαι εξαιτίας ενός περιστατικού, μιας νύχτας με κάποιον που ήμουν ερωτευμένη. Οι άνθρωποι θεωρούν ότι είμαι μια πόρνη από αυτό το γεγονός και μόνο. Είναι πολύ σκληρό γιατί ποτέ δεν θα… Πρέπει να ζω με αυτό για την υπόλοιπη ζωή μου, να δίνω εξηγήσεις στα παιδιά μου… Είναι κάτι που με έχει στιγματίσει και δεν θα μπορέσω ποτέ να το διαγράψω» ανέφερε με βουρκωμένα μάτια.

Η μητέρα της που παρακολουθούσε την εξομολόγηση της κόρης της ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε από τον παρουσιαστή να κάνουν ένα διάλειμμα, λέγοντας ωστόσο ότι «Δεν θα το ξεπεράσουμε ποτέ, θα είναι πάντα ένα γεγονός που θα μας στενοχωρεί».

Η Πάρις μίλησε επίσης, για το σοκ που έπαθε όταν πρωτοείδε το βίντεο με την ίδια σε πολύ προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό της να κυκλοφορεί στις ιστοσελίδες, που δεν ήξερε πώς να το χειριστεί.

«Ήταν το πιο ντροπιαστικό και εξευτελιστικό πράγμα που μου συνέβη ποτέ. Δεν ήξερα καν πώς να πάρω την μητέρα μου τηλέφωνο και να της το πω».

Η Κάθυ Χίλτον εξήγησε και αυτή με τη σειρά της πώς αυτό το σκάνδαλο επηρέασε ολόκληρη την οικογένεια.

«Κάναμε ψυχοθεραπεία οικογενειακώς και νομίζω ότι μας βοήθησε πραγματικά. Δεν ήξερα πώς να το χειριστώ γι’ αυτό ζήτησα την βοήθεια των ειδικών».

Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που η νεαρή ριάλιτι σταρ μίλησε –μαζί με την μητέρα της μάλιστα- δημόσια γι’ αυτό το θέμα. Ωστόσο, δήλωσαν και οι δύο ότι εξακολουθούν να προσπαθούν να ξεχάσουν το γεγονός αλλά και τη φρικτή περίοδο που πέρασαν.