• Αναζήτηση
 • Η φιέστα της Μπάρτσα και το… κούνημα της Σακίρα (video)

  Στα γιορτινά ντύθηκε η Βαρκελώνη για να υποδεχτεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα. Η αποστολή της Μπάρτσα αμέσως μετά την άφιξή της από το Λονδίνο στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, επιβιβάστηκε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ανοιχτό λεωφορείο με τελικό προορισμό το γήπεδο Καμπ Νου. Οι δρόμοι της Βαρκελώνης πλημμύρισαν από χιλιάδες κόσμου που αποθέωνε το καμάρι της πόλης, ενώ η γιορτή συνεχίστηκε στην ασφυκτικά γεμάτη ιστορική έδρα της Μπάρτσα. Το πάρτι όμως είχε και συνέχεια στην προγραμματισμένη συναυλία της κολομβιανής τραγουδίστριας Σακίρα στο Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης. Οι Μπουσκέτς, Τσάβι, Πέδρο, Μπόγιαν, Βίγια και φυσικά ο Πικέ, ο οποίος διατηρεί ερωτική σχέση με την Σακίρα ανέβηκαν στη σκηνή και έδωσαν σόου.

  Στα γιορτινά ντύθηκε η Βαρκελώνη για να υποδεχτεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα. Η αποστολή της Μπάρτσα αμέσως μετά την άφιξή της από το Λονδίνο στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, επιβιβάστηκε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ανοιχτό λεωφορείο με τελικό προορισμό το γήπεδο Καμπ Νου. Οι δρόμοι της Βαρκελώνης πλημμύρισαν από χιλιάδες κόσμου που αποθέωνε το καμάρι της πόλης, ενώ η γιορτή συνεχίστηκε στην ασφυκτικά γεμάτη ιστορική έδρα της Μπάρτσα.

  Το πάρτι όμως είχε και συνέχεια στην προγραμματισμένη συναυλία της κολομβιανής τραγουδίστριας Σακίρα στο Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης. Οι Μπουσκέτς, Τσάβι, Πέδρο, Μπόγιαν, Βίγια και φυσικά ο Πικέ, ο οποίος διατηρεί ερωτική σχέση με την Σακίρα ανέβηκαν στη σκηνή και έδωσαν σόου.

  Η Σακίρα εμφανίστηκε σχεδόν με μια ώρα καθυστέρηση, καθώς περίμενε να καταφθάσουν οι πρωταθλητές Ευρώπης. «Καλησπέρα Βαρκελώνη, τώρα αυτό είναι το σπίτι μου» είπε στο κοινό που παραληρούσε και το πάρτι άρχισε με τη δημοφιλή τραγουδίστρια να κάνει μαθήματα χορού στους παίκτες των Μπλαουγκράνα, στους οποίους έδειξε πως να κουνούν τους γοφούς τους!

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk