Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ Ηρακλής και ο πρόεδρός της, κ. Γιάννης Τάκης, μετά την καταγγελία του Αστέρα Τρίπολης, σχετικά με το αν έπρεπε ο Γηραιός να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο και αν οι μεταγραφές του ήταν άκυρες.

«Κατόπιν της από 13-5-2011 καταγγελίας της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής, στις 19-5-2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00, προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελλομένων», αναφέρεται στην κλήση.

Επίσης, σε απολογία κλήθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος για τη συμπεριφορά του στο ματς της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ με την ΑΕΚ.

Ακόμη, καλούνται να απολογηθούν και οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ (για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό), ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό), ΠΑΕ Παναθηναϊκός (για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ).