Colour code

Αυτό είναι πράγματι ένα δυνατό… σενάριο. Μπορείτε να «ντύσετε» τα αγαπημένα σας gadget με ένα από τα χρώματα της παντονιέρας. Η εταιρεία Case Scenario με έδρα το Μονακό συνεργάστηκε με την Pantone και έκαναν αυτό το σενάριο πραγματικότητα δημιουργώντας προστατευτικές θήκες σε ένα φάσμα χρωμάτων της Pantone.
(Προστατευτικές θήκες, Case Scenario)

Τηλεφώνησέ μου

Οι εποχές αλλάζουν, η τεχνολογία εξελίσσεται, αλλά η αξία της επικοινωνίας παραμένει η ίδια. Ένα κλασικό ακουστικό τηλεφώνου μπορεί να σας γυρίσει χρόνια πίσω τότε που απολαμβάνατε μεταμεσονύκτιο κους κους με φίλες ή φίλους στο τηλέφωνο. Η εταιρεία YUBZ σε συνεργασία με γνωστούς καλλιτέχνες ανά τον κόσμο πάντρεψε το παρελθόν με τον μέλλον σε ένα USB- ρετρό ακουστικό τηλεφώνου σε ζωηρά χρώματα αλλά και με υπέροχα σχέδια. (USB-ακουστικό τηλεφώνου, YUBZ)

Βάλτε χρώμα στη μουσική

Πρώτα ήταν τα ακουστικά που κάλυπταν το μισό μας κεφάλι. Αν και ο ήχος ήταν μια χαρά δεν μπορούσαμε να τα ανεχτούμε πολύ καθώς ίδρωναν τα αυτιά μας. Μετά από αρκετές μεταλλάξεις καταλήξαμε στο άλλο άκρο: στα πολύ μικροσκοπικά ακουστικά που σχεδόν «εξαφανίζονται» στα αυτιά μας. Τώρα έχουμε περάσει στη φάση των «audio fashion wear» κοινώς των μοδάτων ακουστικών: ένας συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας και ήχου, μινιμαλισμού, ρετρό αισθητικής και funky διάθεσης για τα… αυτάκια σας μόνο.
(Ακουστικά της δανέζικης εταιρείας, AIAIAI )

Για τις κακές συνήθειες

Αν δεν έχετε ακόμη κόψει την κακή συνήθεια του καπνίσματος τότε ένα USB-τασάκι θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο τις ώρες που σερφάρετε στο ίντερνετ και ταυτοχρόνως θέλετε να απολαύσετε ένα τσιγάρο. Σε σχήμα μπάλας, είναι ιδιαίτερα κομψό, διαθέτει ιονιστή και εμποδίζει την μυρωδιά του καπνού να απλωθεί σε όλο το δωμάτιο. (USB-ακουστικό, TGF)

Ζεστό ή κρύο

Ό,τι κι αν προτιμάτε καθώς χαλαρώνετε στον καναπέ του καθιστικού σας μια ειδική συσκευή USB που θα διατηρεί το ρόφημά σας ή το αναψυκτικό σας στη σωστή θερμοκρασία μπορεί να αποδειχθεί το τέλειο gadget. (USB-βάση θερμότητας/ψύξης, TGF)

Το σημειωματάριο της νύχτας



Εικόνες από μια σουρεαλιστική και μυστηριώδη σκοτεινή Νέα Υόρκη και πολλές απαντήσεις στην ερώτηση «τι είναι νύχτα για σένα;». Αυτά είναι όσα χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί το σημειωματάριο «0.00 Night» της Moleskine. Οι κενές σελίδες είναι για να καταγράψετε τις δικές σας βραδινές σκέψεις. (Σημειωματάριο, Moleskine)