Σε περίπτωση έντονων καιρικών – προπάντων δε, κεραυνικών – φαινομένων, αποσυνδέστε την τηλεόραση από την κεραία και το ρεύμα, συμβουλεύει η Γ. Γ. Πολιτικής (αλλά και Ψυχοπνευματικής, εν προκειμένω) Προστασίας. Εχουν και τα καλά τους οι σφοδρές κακοκαιρίες.   

ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΗΛΕΠΛΑΓΚΤΟΣ 

++++++++++++++++++++*****++++++++++++++++++++++++++++++

Στις λάσπες δεν ψάχνεις για χαρακτηριστικά ποιοτικής υπεροχής. Οι πλημμύρες λάσπης σε Ισκια και Μιντανάο ήσαν καταστροφικές, όσο η λάσπη στην οποία βυθίζονται οι δύο μονομάχοι στον περίφημο «μαύρο πίνακα» του Γκόγια «Η μάχη με τα ρόπαλα».

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΒΟΛΗΣ, ΓΛΥΦΑΔΑ

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

…αναρωτιέμαι, παρακολουθώντας την Κατακλυσμιαία καθημερινή πια απανθρωπιά – από την κλοπή μιας δολοφονημένης κοπέλας μέχρι τη μετατροπή μιας Κιβωτού σε Δούρειο Ιππο Αμαρτίας – πόσοι Δίκαιοι πρέπει να αναζητηθούν για να γλιτώσει ο Κόσμος…

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣ., ΕΚ ΓΕΝΕΣΕΩΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ
ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΝ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩΝ

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Εγώ δεν είμαι στιχουργός, είμαι αναγνώστης. Ολα κάποτε αλλάζουν στη ζωή ετούτη, φτάνει να γίνονται στον καιρό τους για το καλό μας και για το από δέκα δεκαετιών ιστορικό μας.

ΑΒΑΔΑΙΟΣ, ΜΕΛΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥ

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ο βάναυσος λόγος και ο προσβλητικός χαρακτηρισμός των αντιπάλων / δεν φέρνει ψήφους, αλλά συγκροτεί σκηνικό φόβου χρήσης ροπάλων. / Οποιος αυτή τη μέθοδο πολιτική ατζέντα κάνει, / τις επικείμενες εκλογές αναπόδραστα τις χάνει!

ΜΙΧ. ΜΑΡΤΙΑΛΗΣ, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

    

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Η κλαδική οργάνωση μακαρονίων και χυλοπιτών ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον Πολάκη γιατί περιόρισε την καταγγελία του στα Νο 6 μακαρόνια, ενώ υπάρχουν και τόσα άλλα νούμερα. Ηταν μια αστόχαστη αστοχία.

ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΔΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Με το θέμα της Κιβωτού του Κόσμου χορτάσαμε μυστήρια: μυστήριο με τραπεζικές θυρίδες, με τους κολλητούς «του πάτερ», με τα αόρατα παιδιά και τελευταίο με τις διπλοβαπτίσεις. Σιγά το μυστήριο: όλοι ξέρουμε από το Δημοτικό ότι η βάπτιση είναι μυστήριο.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Επιστροφή στις θέσεις τους των ανεμβολίαστων Υγειονομικών. Προσέφυγαν, λέει, στο ΣτΕ. Τα μελλοντικά, υποψήφια, θύματά τους ας προσφύγουν στον Αγιο Πέτρο.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++