H SAS είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία λογισμικού παγκοσμίως και η μοναδική που εξειδικεύεται αποκλειστικά στον τομέα του Business Intelligence και των Business Analytics για 35 συνεχή χρόνια, προσφέροντας ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο τεχνολογιών και λύσεων για μια πληθώρα κλάδων της ευρύτερης βιομηχανίας. Τα τελευταία πέντε χρόνια η εταιρεία στην Ελλάδα σημείωσε σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης όσον αφορά τα οικονομικά μεγέθη και το εργατικό δυναμικό, το οποίο τον τελευταίο χρόνο και εν μέσω οικονομικής ύφεσης αυξήθηκε κατά 40%.
Στην ευρύτερη εργασιακή κουλτούρα της SAS, τόσο η αναγνώριση όσο και η επιβράβευση των υπαλλήλων κατέχουν κυρίαρχη θέση. Το κεντρικό σύνθημα της εταιρείας, όπως έχει εκφραστεί από τον CEO και ιδρυτή της, είναι: «Αντιμετώπισε τους υπαλλήλους σαν να κάνουν τη διαφορά, και θα την κάνουν». Στη SAS Ελλάδος βραβεύονται κάθε χρόνο οι καλύτεροι σε όλα τα τμήματα.
Στην εταιρεία υπάρχει σημαντική ευελιξία και κατανόηση σε προσωπικά προβλήματα των υπαλλήλων. Για παράδειγμα, σε υπαλλήλους-γονείς παρέχεται η δυνατότητα είτε να εργαστούν από το σπίτι είτε ακόμη και να λείψουν, χωρίς να υπάρχει μείωση μισθού ή αδείας. Η εταιρεία επίσης υποστηρίζει τους υπαλλήλους της σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης με διάφορους τρόπους όπως τη δυνατότητα χορήγησης οικονομικών διευκολύνσεων για τις προσωπικές ανάγκες τους. Επιπλέον, η εταιρεία επιδεικνύει την έμπρακτη συμπαράστασή της, παρέχοντας επιπλέον ασφαλιστική κάλυψη, έξτρα άδειες κτλ.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ