Η GE Healthcare στην Ελλάδα απασχολεί συνολικά 97 εργαζομένους. Η εταιρεία συνδυάζοντας τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της και τη μακροχρόνια εμπειρία της πάνω στον τομέα της ιατρικής, βοηθά τους γιατρούς να ανακαλύπτουν νέους τρόπους πρόβλεψης, διάγνωσης, ενημέρωσης και θεραπείας σώζοντας έτσι 3.000 ζωές καθημερινά.
Το ανθρώπινο δυναμικό της GE Healthcare αποτελεί την κινητήρια δύναμη για την επίτευξη του οράματος και της φιλοσοφίας της εταιρείας. Γι’ αυτό τον λόγο η GE Healthcare επενδύει σημαντικά στους ανθρώπους της μέσα από τη συνεχή ανάπτυξή τους καθώς και τη διαρκή μάθηση, παρέχοντάς τους τεχνογνωσία και ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής. Χρησιμοποιεί τα κατάλληλα εργαλεία και εφόδια ώστε να ενισχύσει την προσωπική και επαγγελματική τους άνοδο μέσα από διάφορες διαδικασίες ανάπτυξης. Παρέχονται σεμινάρια εντός και εκτός Ελλάδος, υπάρχει σύστημα ηλεκτρονικών μαθημάτων και προγράμματα που καλύπτουν όλες τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εργαζομένων (ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων, μάρκετινγκ, προϊοντικές εκπαιδεύσεις, τεχνικές εκπαιδεύσεις, coaching sessions, αξιολόγηση 360°, προγράμματα shadowing διευθυντών και πολλά άλλα).
H εταιρεία σε όποιον εργαζόμενο επιτύχει άριστα επιτεύγματα πέραν του προσδοκωμένου, μέσω του προγράμματος Circle of Excellence, παρέχει ως επιβραύβευση ένα ταξίδι σε κάποιον εξωτικό προορισμό για τον ίδιο/α και τον/τη σύζυγό του/της. Στοχεύει, επίσης, στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής, οικογενειακής ζωής δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον σεβασμό της προσωπικότητας του ατόμου.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρέχει σε όλους τους εργαζομένους της καθώς και σε όλα τα μέλη της οικογένειάς τους ετήσια συνδρομή 300 ευρώ σε όποιο γυμναστήριο επιθυμούν, ενώ μέσα από το ίντρανετ της εταιρείας οι εργαζόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για μια σειρά από θέματα που αφορούν την υγεία και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Η εταιρεία μεταξύ άλλων παρέχει διατακτικές και δώρα τα Χριστούγεννα, δώρα για τα παιδιά των εργαζομένων στις γιορτές, δώρα γάμου, γέννησης και βάπτισης παιδιών καθώς και επιπλέον μέρες άδειας σε περίπτωση ανάγκης.
Η GE Healthcare είναι μία εταιρεία την οποία χαρακτηρίζει ένα πολύ φιλικό και ζεστό εργασιακό κλίμα, μέσα στο οποίο η συνεργασία και η ομαδικότητα κατέχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούνται προγράμματα επιβράβευσης της Εξαιρετικής Προσπάθειας (Above and Beyond), αναγνώριση της συμβολής των εργαζομένων στα αποτελέσματα, αναγνώριση πολύχρονης συνεισφοράς (Long Service award), επιβράβευση της εξαιρετικής ικανοποίησης του πελάτη (Customer experience award) και ενίσχυσης της γνώσης (Learning Award).
Η εταιρεία τέλος διοργανώνει, εν όψει των Χριστουγέννων, διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής όπου συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι, είτε ως κριτές είτε ως διαγωνιζόμενοι, και ο νικητής κερδίζει ένα δώρο από την εταιρεία.

Μιράντα Χατζηιωάννου,
διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού για την Ελλάδα και την Αν. Ευρώπη

Ακούμε και αξιολογούμε κάθε άποψη
Η συμμετοχή μας στην έρευνα «Best Workplaces 2012» πρώτη φορά και η διάκριση στη δεύτερη θέση αποτελούν τιμητική αναγνώριση για την εταιρεία, αλλά κυρίως μια τεράστια ηθική επιβράβευση για όλους τους εργαζομένους μας.
Στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία συνεχίζουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας: Ακούμε και αξιολογούμε κάθε άποψη, αναπτύσσουμε δεξιότητες μέσα από στοχευόμενη εκπαίδευση για κάθε ρόλο και επίπεδο, χτίζουμε πλάνα ανάπτυξης, διευρύνουμε τους ρόλους των ανθρώπων μας δίνοντας ευρωπαϊκές αρμοδιότητες με έδρα την Ελλάδα, λειτουργούμε βάσει διαδικασιών που διασφαλίζουν διαφάνεια και ένα αξιοκρατικό περιβάλλον, παρακινούμε τους συναδέλφους μας να ξεπερνούν τους εαυτούς τους, δουλεύουμε ως ομάδα, αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε κάθε προσπάθεια…
Κομβικό σημείο της λειτουργίας μας είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοί μας που «δίνουν ζωή» στις αρχές και αξίες της εταιρείας μας και συμβάλλουν ενεργά στη διαμόρφωση της εταιρικής κουλτούρας μας.
Με τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και το πάθος των ανθρώπων μας προσφέρουμε σε περισσότερους συνανθρώπους μας καλύτερη ιατρική περίθαλψη και μια υγιέστερη ζωή. Είμαστε περήφανοι για την GE Healthcare και το τι πρεσβεύει και το εκφράζουμε τόσο στην καθημερινή μας συνεργασία όσο και στους πελάτες μας. Η διάκρισή μας επισφραγίζει τη δέσμευσή μας ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να κάνουμε τους ανθρώπους μας περήφανους.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ